Povezane vesti
Kragujevčanin iz Kanade došao na tri dana da podrži studente
Nova 15.02.2025
"Došao sam da pozdravim moj grad, državu i ove fenomenalne mlade ljude. Dolazim iz Kalgarija, Kanade. Supruga i ja smo došli na tri dana kako bismo dali podršku ovim mladim ljudima", rekao Slaviša Gavrilović, Kragujevčanin koji živi u Kalgariju već 30… »
Kragujevčanin koji živi u Kanadi: „Došao sam na tri dana da podržim ove mlade ljude“
N1 Info 15.02.2025
"Došao sam da pozdravim moj grad, državu i ove fenomenalne mlade ljude. Dolazim iz Kalgarija, Kanade. Supruga i ja smo došli na tri dana kako bismo dali podršku ovim mladim ljudima", rekao Slaviša Gavrilović, Kragujevčanin koji živi u Kalgariju već 30… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Rokovi za izborne radnje na KiM: Spisak biračkih mesta se mora objaviti do 25. novembra
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Vojska hitno zatvorila ovaj most: Oglasilo se Ministarstvo odbrane: "Vodostaj Velike Morave je visok"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Narodno pozorište u Beogradu saopštilo dobitnike svojih godišnjih priznanja
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana