Povezane vesti
Horor u Beogradu: Muškarac izgoreo u svojoj kući
Mondo 15.02.2025
U Grockoj je pronađeno telo starijeg muškarca. U naselju Brestovik u Grockoj u Beogradu, pronađeno je telo muškarca N.B. (88) koji je vlasnik kuće, saznaje "Telegraf". Požar se dogodio u petak i uzrok nije poznat. Stradali muškarac je živeo sam u kući… »
Užas u Grockoj: Muškarac (88) izgoreo u svojoj kući
Kurir 15.02.2025
U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. Nesrećni muškarca živeo je sam u kući u kojoj je iozbio požar, a uzrok još uvek nije poznat. Po nalogu Viseg javnog tuzulasta… »
Užas u Grockoj: Muškarac (88) nastradao u požaru: Telo poslato na sudsku obdukciju
Blic 15.02.2025
U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. On živeo je sam u kući u kojoj je izbio požar, a uzrok istog još uvek nije poznat. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva telo je… »
Horor u Grockoj: Muškarac (88) izgoreo u svojoj kući
Telegraf 15.02.2025
Preporučujemo. U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. Nesrećni muškarca živeo je sam u kući u kojoj je iozbio požar, a uzrok još uvek nije poznat. Po nalogu Viseg… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 215 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 93 povezane

Zelenski odreagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 5 minutajoš 27 povezanih

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane