Povezane vesti
Horor u Beogradu: Muškarac izgoreo u svojoj kući
Mondo 15.02.2025
U Grockoj je pronađeno telo starijeg muškarca. U naselju Brestovik u Grockoj u Beogradu, pronađeno je telo muškarca N.B. (88) koji je vlasnik kuće, saznaje "Telegraf". Požar se dogodio u petak i uzrok nije poznat. Stradali muškarac je živeo sam u kući… »
Užas u Grockoj: Muškarac (88) izgoreo u svojoj kući
Kurir 15.02.2025
U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. Nesrećni muškarca živeo je sam u kući u kojoj je iozbio požar, a uzrok još uvek nije poznat. Po nalogu Viseg javnog tuzulasta… »
Užas u Grockoj: Muškarac (88) nastradao u požaru: Telo poslato na sudsku obdukciju
Blic 15.02.2025
U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. On živeo je sam u kući u kojoj je izbio požar, a uzrok istog još uvek nije poznat. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva telo je… »
Horor u Grockoj: Muškarac (88) izgoreo u svojoj kući
Telegraf 15.02.2025
Preporučujemo. U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. Nesrećni muškarca živeo je sam u kući u kojoj je iozbio požar, a uzrok još uvek nije poznat. Po nalogu Viseg… »
Vesti dana »

Trenutak kada Žandarmerija kreće u juriš u Nemanjinoj ulici VIDEO
Nova pre 29 minutajoš 138 povezanih

uživo Napeto u Beogradu: Bačeni topovski udari, jake policijske snage i oklopna vozila kod Generalštaba
NIN pre 54 minutajoš 59 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Svi pričaju o putinovim reakcijama: Pitali su ga da li će prestati da ubija civile (video)
Kurir pre 4 minutajoš 53 povezane