Povezane vesti
Horor u Beogradu: Muškarac izgoreo u svojoj kući
Mondo 15.02.2025
U Grockoj je pronađeno telo starijeg muškarca. U naselju Brestovik u Grockoj u Beogradu, pronađeno je telo muškarca N.B. (88) koji je vlasnik kuće, saznaje "Telegraf". Požar se dogodio u petak i uzrok nije poznat. Stradali muškarac je živeo sam u kući… »
Užas u Grockoj: Muškarac (88) izgoreo u svojoj kući
Kurir 15.02.2025
U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. Nesrećni muškarca živeo je sam u kući u kojoj je iozbio požar, a uzrok još uvek nije poznat. Po nalogu Viseg javnog tuzulasta… »
Užas u Grockoj: Muškarac (88) nastradao u požaru: Telo poslato na sudsku obdukciju
Blic 15.02.2025
U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. On živeo je sam u kući u kojoj je izbio požar, a uzrok istog još uvek nije poznat. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva telo je… »
Horor u Grockoj: Muškarac (88) izgoreo u svojoj kući
Telegraf 15.02.2025
Preporučujemo. U stravičnom požaru koji se dogodio u petak u naselju Brestovik, u Grockoj izgoreo je muškarac N.B. (88) koji je vlasnik kuće. Nesrećni muškarca živeo je sam u kući u kojoj je iozbio požar, a uzrok još uvek nije poznat. Po nalogu Viseg… »
Vesti dana »
(Video) Policija razbila laboratoriju droge: U stanu gajili 180 stabljika kanabisa
IndeksOnline pre 36 minutajoš 38 povezanih
Ne nazire se kraj ratu na Bliskom istoku: Iran tvrdi da je rat nelegalan, "Nastavićemo samoodbranu!"
Dnevnik pre 5 minutajoš 30 povezanih
Teheran zapretio da će ubiti Netanjahua dok se rat širi na region Zaliva
IndeksOnline pre 1 satjoš 36 povezanih
Izrael pokrenuo masovan napad na Iran; Tramp: Nismo spremni za primirje; IRCG preti da će likvidirati Netanjahua
RTS pre 26 minutajoš 47 povezanih