Повезане вести
Хорор у Београду: Мушкарац изгорео у својој кући
Мондо 15.02.2025
У Гроцкој је пронађено тело старијег мушкарца. У насељу Брестовик у Гроцкој у Београду, пронађено је тело мушкарца Н.Б. (88) који је власник куће, сазнаје "Телеграф". Пожар се догодио у петак и узрок није познат. Страдали… »
Ужас у Гроцкој: Мушкарац (88) изгорео у својој кући
Курир 15.02.2025
У стравичном пожару који се догодио у петак у насељу Брестовик, у Гроцкој изгорео је мушкарац Н.Б. (88) који је власник куће. Несрећни мушкарца живео је сам у кући у којој је иозбио пожар, а узрок још увек није познат. По налогу… »
Ужас у Гроцкој: Мушкарац (88) настрадао у пожару: Тело послато на судску обдукцију
Блиц 15.02.2025
У стравичном пожару који се догодио у петак у насељу Брестовик, у Гроцкој изгорео је мушкарац Н.Б. (88) који је власник куће. Он живео је сам у кући у којој је избио пожар, а узрок истог још увек није познат. По налогу Вишег… »
Хорор у Гроцкој: Мушкарац (88) изгорео у својој кући
Телеграф 15.02.2025
Препоручујемо. У стравичном пожару који се догодио у петак у насељу Брестовик, у Гроцкој изгорео је мушкарац Н.Б. (88) који је власник куће. Несрећни мушкарца живео је сам у кући у којој је иозбио пожар, а узрок још увек није… »
Вести дана »
Окупљање на раскрсници Булевара краља Александра и Таковске: Пуштен саобраћај низ Таковску (фото)
Блиц пре 33 минутајош 56 повезаних
Нереди у Београду: Сукоб антивладиних демонстраната и присталица власти и полиције
BBC News пре 27 минутајош 25 повезаних
ИЦОМОС Србија: Лекс специјалисом зграда Генералштаба се третира као опасна рушевина
Н1 Инфо пре 17 минутајош 24 повезане
Полиција испред Скупштине: Дијана Хрка наставља штрајк глађу, Скуп подршке Штимцу испред 29. новембра
Данас пре 1 сатјош 47 повезаних