Povezane vesti
"Bacila je pecivo na pod i naterala me da ga pojedem, spavala sam u dvorištu": Milica Kemez je doživela pakao od strane…
Blic 15.02.2025
Milica je imala tri godine kada je završila u Domu za decu i omladinu “Vera Radivojević” u Beloj Crkvi zajedno sa sestrom Mirelom. Milica Kemez postala je poznata javnosti tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", gde je ostavila sve bez teksta svojom teškom… »
Milicu Kemez tukli i držali u podrumu! Hraniteljka je terala da jede s poda i šišala na silu... Preživela agoniju: Strašna…
Kurir 15.02.2025
Milica Kemez postala je poznata javnosti tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", gde je ostavila sve bez teksta svojom teškom životnom pričom, a trenutno je u žiži javnosti zbog turbulentnog odnosa sa suprugom Borom Santanom, koji tvrdi da ga je ostavila… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 37 povezanih
Ova Zvezda ima "ono nešto" - Kroz dramu, +18, -10 i produžetak do epske pobede u Monaku
Sportske.net pre 9 minutajoš 40 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 49 minutajoš 58 povezanih