Povezane vesti

Danas je usvojena Narodna deklaracija o Vojvodini

Danas je usvojena Narodna deklaracija o Vojvodini

Ozon pre 6 dana
U Sremskoj Mitrovici održan je veliki skup povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije. Skup, pod nazivom „Srećemo se na Sretenje“, počeo je u 17 časova na platou ispred Sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici. Predsednik Srbije… »
Vučić: Propala im je obojena revolucija, Srbiju nećete pobediti

Vučić: Propala im je obojena revolucija, Srbiju nećete pobediti

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Skup, pod nazivom "Srećemo se na Sretenje", počeo je u 17 časova na platou ispred Sportskog centra "Pinki" u Sremskoj Mitrovici. Usvojena je i Narodna deklaracija o Vojvodini. U njoj se navodi da je Vojvodina neraskidivi deo nacionalnog političkog… »
Vučić u Sremskoj Mitrovici: Pobedila je Srbija, propala im je obojena revolucija, usvojena Deklaracija o Vojvodini

Vučić u Sremskoj Mitrovici: Pobedila je Srbija, propala im je obojena revolucija, usvojena Deklaracija o Vojvodini

Pravo u centar pre 5 dana
IZVOR: RTS Na skupu u Sremskoj Mitrovici, na poziv predsednika Aleksandra Vučića, usvojena Deklaracija o Vojvodini. Predsednik Vučić rekao je da je Srbija ugrožena spolja, a da im u tome pomažu i mnogi iznutra koji bi da manipulišu decom u… »
Vučić: "Javite im da je propala obojena revolucija", usvojena i deklaracija o Vojvodini

Vučić: "Javite im da je propala obojena revolucija", usvojena i deklaracija o Vojvodini

Radio 021 pre 5 dana
Deklaracija o Vojvodini u Srbiji usvojena je narodnom aklamacijom, na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na skupu povodom proslave Dana državnosti Srbije u Sremskoj Mitrovici. "Imamo i mi svoje plenume, mnogo veće nego svi njihovi plenumi… »
Hiljade ljudi na obeležavanju Dana Državnosti u Sremskoj Mitrovici: Vučić poručio - propada im obojena revolucija i mi…

Hiljade ljudi na obeležavanju Dana Državnosti u Sremskoj Mitrovici: Vučić poručio - propada im obojena revolucija i mi…

RINA pre 5 dana
Hiljade ljudi na obeležavanju Dana Državnosti u Sremskoj Mitrovici: Vučić poručio - propada im obojena revolucija i mi imamo svoje plenume i to mnogo veće nego svi njihovi zajedno (FOTO)(VIDEO) Sremska Mitrovica – Miting "Srećemo se na Sretenje"… »
Vučić: Srbija je jača nego ikad, propala im je obojena revolucija

Vučić: Srbija je jača nego ikad, propala im je obojena revolucija

RTK pre 5 dana
Skup povodom obeležavanja Dana državnosti na kojem je govorio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održan je u Sremskoj Mitrovici na platou ispred Sportskog centra „Pinkiˮ. Na skupu je aklamacijom usvojena narodna Deklaracija o Vojvodini… »
Deklaracija o Vojvodini usvojena narodnom aklamacijom na proslavi Dana državnosti

Deklaracija o Vojvodini usvojena narodnom aklamacijom na proslavi Dana državnosti

Radio sto plus pre 5 dana
“Imamo i mi svoje plenume, mnogo veće nego svi njihovi plenumi zajedno”, rekao je Vučić u svom obraćanju. Vučić je ranije rekao da će, nakon usvajanja Deklaracije na skupu, razgovarati o njenom tekstu sa koalicionim partnerom Savezom… »
„Imamo i mi svoje plenume“: Usvojena deklaracija, pa najavljeni novi ministri u Vladi

„Imamo i mi svoje plenume“: Usvojena deklaracija, pa najavljeni novi ministri u Vladi

N1 Info pre 5 dana
Deklaracija o Vojvodini u Srbiji usvojena je u subotu uveče narodnom aklamacijom, na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, na skupu povodom proslave Dana državnosti Srbije u Sremskoj Mitrovici. „Imamo i mi svoje plenume, mnogo veće nego svi… »
Vučić u Sremskoj Mitrovici predstavlja deklaraciju o Vojvodini

Vučić u Sremskoj Mitrovici predstavlja deklaraciju o Vojvodini

RTK pre 5 dana
U Sremskoj Mitrovici, na platu ispred sportskog centra „Pinki“ počeo je veliki skup povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije pod nazivom „Srećemo se na Sretenje“, na kome će govoriti predsednik Aleksandar Vučić. Na skupu, koji je počeo… »
Vučić: Srbija ugrožena spolja, a pomažu mnogi iznutra i manipulišu decom

Vučić: Srbija ugrožena spolja, a pomažu mnogi iznutra i manipulišu decom

RTK pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas na skupu povodom obeležavanja Dana državnosti da se nepregledna reka ljudi okupila u Sremskoj Mitrovici ne da bi branili bilo čiju vlast već zato što je Srbija ugrožena spolja, a da im u tome pomažu i… »

Vesti dana »