Повезане вести
Данас је усвојена Народна декларација о Војводини
Озон 15.02.2025
У Сремској Митровици одржан је велики скуп поводом обележавања Дана државности Србије. Скуп, под називом „Срећемо се на Сретење“, почео је у 17 часова на платоу испред Спортског центра „Пинки“ у Сремској Митровици. Председник… »
Вучић: Пропала им је обојена револуција, Србију нећете победити
Глас Западне Србије 15.02.2025
Скуп, под називом "Срећемо се на Сретење", почео је у 17 часова на платоу испред Спортског центра "Пинки" у Сремској Митровици. Усвојена је и Народна декларација о Војводини. У њој се наводи да је Војводина нераскидиви део… »
Вучић у Сремској Митровици: Победила је Србија, пропала им је обојена револуција, усвојена Декларација о Војводини
Право у центар 15.02.2025
ИЗВОР: РТС На скупу у Сремској Митровици, на позив председника Александра Вучића, усвојена Декларација о Војводини. Председник Вучић рекао је да је Србија угрожена споља, а да им у томе помажу и многи изнутра који би да… »
Вучић: "Јавите им да је пропала обојена револуција", усвојена и декларација о Војводини
Радио 021 15.02.2025
Декларација о Војводини у Србији усвојена је народном акламацијом, на позив председника Србије Александра Вучића, на скупу поводом прославе Дана државности Србије у Сремској Митровици. "Имамо и ми своје пленуме, много веће него… »
Хиљаде људи на обележавању Дана Државности у Сремској Митровици: Вучић поручио - пропада им обојена револуција и ми имамо…
РИНА 15.02.2025
Хиљаде људи на обележавању Дана Државности у Сремској Митровици: Вучић поручио - пропада им обојена револуција и ми имамо своје пленуме и то много веће него сви њихови заједно (ФОТО)(ВИДЕО) Сремска Митровица – Митинг "Срећемо… »
Вучић: Србија је јача него икад, пропала им је обојена револуција
РТК 15.02.2025
Скуп поводом обележавања Дана државности на којем је говорио председник Републике Србије Александар Вучић одржан је у Сремској Митровици на платоу испред Спортског центра „Пинкиˮ. На скупу је акламацијом усвојена народна… »
Декларација о Војводини усвојена народном акламацијом на прослави Дана државности
Радио сто плус 15.02.2025
“Имамо и ми своје пленуме, много веће него сви њихови пленуми заједно”, рекао је Вучић у свом обраћању. Вучић је раније рекао да ће, након усвајања Декларације на скупу, разговарати о њеном тексту са коалиционим партнером… »
„Имамо и ми своје пленуме“: Усвојена декларација, па најављени нови министри у Влади
Н1 Инфо 15.02.2025
Декларација о Војводини у Србији усвојена је у суботу увече народном акламацијом, на позив председника Србије Александра Вучића, на скупу поводом прославе Дана државности Србије у Сремској Митровици. „Имамо и ми своје пленуме… »
Вучић: Србија угрожена споља, а помажу многи изнутра и манипулишу децом
РТК 15.02.2025
Председник Александар Вучић поручио је данас на скупу поводом обележавања Дана државности да се непрегледна река људи окупила у Сремској Митровици не да би бранили било чију власт већ зато што је Србија угрожена споља, а да им… »
Вучић у Сремској Митровици представља декларацију о Војводини
РТК 15.02.2025
У Сремској Митровици, на плату испред спортског центра „Пинки“ почео је велики скуп поводом обележавања Дана државности Србије под називом „Срећемо се на Сретење“, на коме ће говорити председник Александар Вучић. На скупу, који… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 10 минутајош 95 повезаних
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Пузигаћа честитао Партизану: Ево шта је Раднички коштало пораза...
Курир пре 41 минутајош 31 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 30 минутајош 43 повезане