Повезане вести
„Имамо и ми наш Пленум“: Вучић позвао да се акламацијом усвоји декларација о Војводини
Недељник 15.02.2025
У Сремској Митровици је одржан скуп Српске напредне странке (СНС) поводом обележавања Дана државности и Сретења. На митингу је на предлог председника Александра Вучића усвојена декларација о Војводини. „Имамо и ми наш Пленум“… »
Вучић у Сремској Митровици порука помирења ђацима и студентима, причао и о Војводини, новој влади, Трампу...
Глас Западне Србије 15.02.2025
и то о покушају обојене револуције, новој Влади Србије, новом покрету за народ и државу, Декларацији о Војводини, ситуацији са студентским протестима, као о евентуалном присуству председника САД Доналда Трампа Дану победе 9. маја… »
Вучић: Биће потребни месеци, плашим се и годину дана, да се опоравимо и земљу обновимо
Нишке вести 15.02.2025
Декларација о Војводини у Србији усвојена је вечерас народном акламацијом, на позив председника Србије Александра Вучића, на скупу поводом прославе Дана државности Србије у Сремској Митровици. „Имамо и ми своје пленуме, много… »
Сремска Митровица: Усвојена Декларација о Војводини, Вучић тврди да је победио обојену револуцију
Радио сто плус 15.02.2025
“Имамо и ми своје пленуме, много веће него сви њихови пленуми заједно”, рекао је Вучић у свом обраћању. Вучић је раније рекао да ће, након усвајања Декларације на скупу, разговарати о њеном тексту са коалиционим партнером… »
„Народ хоће нас, студенти слушајте свог председника, а вас што сте покушали обојену револуцију уништићу у целом свету!“…
Југмедиа 15.02.2025
Председник Србије Александр Вучић изјавио је вечерас у Сремској Митровици да народ Србије неће ни Ђиласа ни Јовановића, већ напредњаке, али боље, нове људе на власти из редова СНС. Студенте је позвао да слушају свог… »
ВУЧИЋ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Декларација о Војводини усвојена, у Влади ће бити 50 одсто нових министара
Глас југа 15.02.2025
Вучић је истакао да ће нова Влада Србије бити састављена од најмање 50 одсто нових министара, јер су, како је рекао, промене неопходне. „То ће бити српска влада, која ће штитити интересе Србије, а не онаква какву би желели они… »
Вести дана »
Москва: Нова стратегија САД - гаранција за наставак преговора о миру у Украјини
Спутник пре 50 минутајош 23 повезане
Мацут: Енергетска ситуација стабилна, неће бити несташица, фасцинантан рад Вучића
Н1 Инфо пре 51 минутајош 19 повезаних
Милвоки не може без Јаниса: Нови пораз Бакса, овог пута у Детроиту (видео)
Курир пре 1 сатјош 21 повезана
Индија: Експлозија гаса усмртила 25 радника и туриста у ноћном клубу, шесторо повређено
Недељник пре 1 сатјош 10 повезаних