Povezane vesti
Ilon Mask dobio 13. dete: Mama poznata influenserka, progovorila posle 5 meseci
Mondo 15.02.2025
Ilon Mask je pre pet meseci dobio svoje trinaesto dete, prema rečima autorke i influenserke Ešli Sent Kler. Sent Kler je u petak, 14. februara, na platformi X objavila vest da ona i Mask, koji ima 53 godine, imaju dete zajedno. "Pre pet meseci donela sam… »
Ilon Mask tata po 13.: Put?! Influenserka tvrdi da je pre pet meseci milijarderu rodila bebu, njihova javna prepiska šokirala…
Blic 15.02.2025
Ilon Mask navodno je dobio trinaesto dete s 26-godišnjom konzervativnom influenserkom Ešli St. Kler (26). Ovu informaciju objavila je upravo ona na Dan zaljubljenih na Maskovoj društvenoj mreži "Iks" (bivši "Tviter"). "Pre pet meseci rodila sam novu… »
Vesti dana »
Trampa ne zaustavlja ni kvar aviona, ipak stiže u Davos! U Švajcarskoj kreće bitka za grenland, zbog nje ukrajina možda ostane bez 800 milijardi $ (foto, video)
Kurir pre 16 minutajoš 24 povezane
Lebron zagrlio Jokića, pa poručio: "Jedan od najvećih ikada, nikad neću zaboraviti OI!"
Sportske.net pre 56 minutajoš 41 povezana
"Mina Kostić me je pokrala, kolege su je jurile po gradu" Sandra Rešić iznela šok optužbe na račun pevačice: Strpala je pet glava i pobegla!
Kurir pre 31 minutajoš 16 povezanih