Povezane vesti
"Ćerka slobe miloševića se toliko razočarala da mi je umalo propala karijera" Gagi Đogani o najtežem periodu: Glava mi je…
Kurir 15.02.2025
Dizelaši su svojevrsna omladinska podkultura koja je bila aktuelna 90-ih godina u Srbiji. Odlikovao ih je poseban stil oblačenja koji se zasnivao na nošenju skupe sportske odeće poznatih svetskih brendova. Američki sociolog Erigo Gordi vidi pojavu… »
Kultura devedesetih i njen uticaj na današnju scenu – večeras u „Crnoj hronici“
Mondo 15.02.2025
Devedesete godine prošlog veka ostavile su neizbrisiv trag na Srbiju – raspad Jugoslavije, inflacija, sankcije, bombardovanje... I dok je narod prolazio kroz teške trenutke, na ulicama se pojavio novi talas – dizelaši. Ova omladinska potkultura… »
Kultura devedesetih i njen uticaj na današnju scenu – večeras u „Crnoj hronici“
Kurir 15.02.2025
Devedesete godine prošlog veka ostavile su neizbrisiv trag na Srbiju – raspad Jugoslavije, inflacija, sankcije, bombardovanje... I dok je narod prolazio kroz teške trenutke, na ulicama se pojavio novi talas – dizelaši. Ova omladinska potkultura… »
Vesti dana »
Nekoliko hiljada beogradskih studenata pešačiće do NS, Čačani krenuli danas
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 23 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza Srbije 25. i 26. oktobar 2025: sunčano danas, narandžasti meteo-alarm za obilne padavine na jugu sutra
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 27 povezanih
Amerika uvela sankcije predsedniku Kolumbije i njegovoj ženi i sinu
Radio 021 pre 58 minutajoš 18 povezanih
Beograd: Međunarodni sajam knjiga počinje danas, deo domaćih izdavača ne učestvuje
Beta pre 3 satajoš 14 povezanih