Повезане вести
Сферопулос: Посебне заслуге иду на рачун Добрића, није хтео да остави саиграче на цедилу
Спортски журнал 15.02.2025
Црвена звезда је у финалу Купа Радивоја Кораћа после продужетка победила Партизан 89:83. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос сталожен после осовјеног трофеја. - Тесан меч, они су у раној фази имали +9, ми потом +7. У кључним… »
"Нисам од јуче тренер, почео сам да разумем српски": Јанису Сферопулосу се не свиђа оно што чује на дербију
Мондо 15.02.2025
Тренер Црвене звезде говорио је о победи у финалу Купа Кораћа, као и о амбијенту у којем почиње да разуме псовке н трибинама. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос честитао је свом тиму победу против Партизана у финалу Купа… »
Сферопулос: ''Полако разумем српски језик, чујем псовке и увреде, не волим када наши навијачи вређају и обрнуто''
Спортске.нет 15.02.2025
Црвена звезда вечерас слави пети узастопни трофеј Купа Радивоја Кораћа, савладала је у драматичном финалу екипу Партизана после продужетка са 89:83, а своје утиске је на прес конференцији изнео тренер Јанис Сферопулос. ''Тешка… »
Обрадовић бесан: "Нека је на част сваком... Други фактори одлучили победника"
Спортске.нет 15.02.2025
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић истакао је да су спољни фактори утицали на пораз његовог тима у финалу Купа Радивоја Кораћа од Црвене звезде. Његова екипа је у суботу увече поражена од Црвене звезде у Нишу… »
Добрић играо повређен, победили смо Партизан два пута у две недеље: Сферопулос јасан након новог пехара!
Хот спорт 15.02.2025
Феноменално финале! У финалу Купа Радивоја Кораћа састали су се кошаркаши Црвене звезда и Партизана у дворани Чаир у Нишу а до првог трофеја у сезони мора се доћи преко продужетака. Ту је до победе дошла Црвена зведзда сјајнон… »
„Добрић играо под ињекцијама и повређен“: Сферопулос открио непознате детаље, на једну ствар је посебно поносан
Нова 15.02.2025
Јанис Сферопулос, тренер Црвене звезде, испричао је непознате детаље о здравственом стању Огњена Добрића. „Била је то веома тесна утакмица, у раној фази утакмице имали су предност од девет поена. У продужетку је Коди преузео… »
Обрадовић разочаран судијама у Крк: "Други фактори су одлучили, нама се свира, а њима... Нек им је на част"
Телеграф 15.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Партизана нису успели да дођу до трофеја у Купу Радивоја Кораћа, пошто је од њих била боља екипа Црвене звезде са 89:83 након продужетка. Након утакмице, Жељко Обрадовић није био нимало задовољан… »
Јанис Сферопулос није остао дужан: "Полако почињем да разумем српски, то ми се не свиђа..."
Телеграф 15.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поразили су Партизан 89:83 у финалу Купа Радивоја Кораћа и тако освојили свој једанаести пехар у историји клуба када је ово такмичење у питању. Анализирао је тренер црвено-белих Јанис… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 2 сатајош 34 повезане
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 4 сатијош 43 повезане