Povezane vesti
"Roditelje sam viđala samo vikendom, a baka je bila strah i trepet": Mia se prisetila detinjstva u Valjevu
Mondo 16.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom. Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom. Kako kaže, u rodnom Valjevu je imala lepo detinjstvo koje je… »
"Odrasla sam kod bake i deke, roditelje sam viđala samo vikendom" Pevačica se prisetila detinjstva: Bila nam je strah i…
Kurir 16.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom. Kako kaže, u rodnom Valjevu je imala lepo detinjstvo koje je provela sa sestrom. - Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Roditelji su radili i… »
Vesti dana »
Stefanović o hapšenju Veselina Milića: Ovaj slučaj predstavlja slom države, izbrisane su granice između države i kriminala
N1 Info pre 46 minutajoš 36 povezanih
(Foto) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske: Prelaz Gradiška zatvoren, saobraćaj preko nove lokacije
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 43 povezane
Persijski zaliv na ivici nove eksplozije, da li "paks pakistana" može da zaseni američki mir na Bliskom istoku
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih