Povezane vesti
"Roditelje sam viđala samo vikendom, a baka je bila strah i trepet": Mia se prisetila detinjstva u Valjevu
Mondo 16.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom. Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom. Kako kaže, u rodnom Valjevu je imala lepo detinjstvo koje je… »
"Odrasla sam kod bake i deke, roditelje sam viđala samo vikendom" Pevačica se prisetila detinjstva: Bila nam je strah i…
Kurir 16.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević odrasla je u domu bake i deke, dok je roditelje viđala samo vikendom. Kako kaže, u rodnom Valjevu je imala lepo detinjstvo koje je provela sa sestrom. - Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Roditelji su radili i… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Bačena atomska bomba na Nagasaki, Persijanci pobedili u bici kod Termopila
Radio 021 pre 18 minutajoš 1 povezana
Danas do 36 stepeni: Stiže kratkotrajno osveženje, ali samo u ove delove Srbije
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane
Danas slavimo Svetog Pantelejmona: Veruje se da na ovaj dan treba uraditi jednu važnu stvar
Danas pre 18 minutajoš 3 povezane
Mađar: Andraš Baka prihvatio nominaciju za predsednika Mađarske
Radio 021 pre 13 minutajoš 3 povezane
Teheran: Ormuz zatvoren sve dok SAD ne promene ponašanje; Vens: Iran obećao protok nafte u obimu od pre rata
RTS pre 1 satjoš 3 povezane