Povezane vesti
"Bilo ih je trojica ispred moje kuće": Čeda otkrio kako je završio sa slomljenom rukom, progovorio o napadu
Mondo 16.02.2025
Čedomir Jovanović je ispričao kako je slomio ruku. Čedomir Jovanović, lider LDP, pre nekoliko dana pojavio se na mrežama sa rukom u gipsu, ali javnosti nije odmah hteo da ispriča šta se zapravo dogodilo. Ipak, sinoć se pojavio na sarajevskoj televiziji… »
Čeda Jovanović progovorio o napadu i slomljenoj ruci: "Bila su trojica... Hteli da je zavrnu na leđa, pukla je na Dva mesta"
Kurir 16.02.2025
Čedomir Jovanović, lider LDP, pre nekoliko dana pojavio se na mrežama sa rukom u gipsu, ali javnosti nije odmah hteo da ispriča šta se zapravo dogodilo. Ipak, sinoć se pojavio na sarajevskoj televiziji FACE TV i ispričao je šta se dogodilo. On tvrdi da… »
"Sve se Desilo ispred moje kuće, bilo ih je trojica": Čeda Jovanović o noći kada su mu slomili ruku: "Ja sam odgovoran za to"…
Blic 16.02.2025
Političar Čeda Jovanović objavio je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu snimak na kom se vidi da mu je ruka u gipsu, dok je sve vreme plakao. Čedomir Jovanović je sada za bosanske medije otkrio šta se tačno desilo. - Desilo se ispred moje kuće iz… »
Čeda Jovanović otkrio ko mu je polomio ruku! Trojica su bila... Evo gde se desio napad
Telegraf 16.02.2025
Preporučujemo. Čedomir Jovanović, lider LDP, pre nekoliko dana pojavio se na mrežama sa rukom u gipsu, ali javnosti nije odmah hteo da ispriča šta se zapravo dogodilo. Ipak, sinoć se pojavio na sarajevskoj televiziji FACE TV i ispričao je šta se… »
Vesti dana »

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Počasni konzul Srbije u Izraelu: U stalnoj smo komunikaciji sa našim građanima
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 24 minutajoš 68 povezanih

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 16. do 22. juna)
Pressek pre 1 satjoš 29 povezanih