Povezane vesti

"Bilo ih je trojica ispred moje kuće": Čeda otkrio kako je završio sa slomljenom rukom, progovorio o napadu

"Bilo ih je trojica ispred moje kuće": Čeda otkrio kako je završio sa slomljenom rukom, progovorio o napadu

Mondo pre 4 dana
Čedomir Jovanović je ispričao kako je slomio ruku. Čedomir Jovanović, lider LDP, pre nekoliko dana pojavio se na mrežama sa rukom u gipsu, ali javnosti nije odmah hteo da ispriča šta se zapravo dogodilo. Ipak, sinoć se pojavio na sarajevskoj… »
Čeda Jovanović progovorio o napadu i slomljenoj ruci: "Bila su trojica... Hteli da je zavrnu na leđa, pukla je na Dva mesta"

Čeda Jovanović progovorio o napadu i slomljenoj ruci: "Bila su trojica... Hteli da je zavrnu na leđa, pukla je na Dva mesta"

Kurir pre 4 dana
Čedomir Jovanović, lider LDP, pre nekoliko dana pojavio se na mrežama sa rukom u gipsu, ali javnosti nije odmah hteo da ispriča šta se zapravo dogodilo. Ipak, sinoć se pojavio na sarajevskoj televiziji FACE TV i ispričao je šta se dogodilo. On… »
"Sve se Desilo ispred moje kuće, bilo ih je trojica": Čeda Jovanović o noći kada su mu slomili ruku: "Ja sam odgovoran za…

"Sve se Desilo ispred moje kuće, bilo ih je trojica": Čeda Jovanović o noći kada su mu slomili ruku: "Ja sam odgovoran za…

Blic pre 4 dana
Političar Čeda Jovanović objavio je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu snimak na kom se vidi da mu je ruka u gipsu, dok je sve vreme plakao. Čedomir Jovanović je sada za bosanske medije otkrio šta se tačno desilo. - Desilo se ispred moje… »
Čeda Jovanović otkrio ko mu je polomio ruku! Trojica su bila... Evo gde se desio napad

Čeda Jovanović otkrio ko mu je polomio ruku! Trojica su bila... Evo gde se desio napad

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Čedomir Jovanović, lider LDP, pre nekoliko dana pojavio se na mrežama sa rukom u gipsu, ali javnosti nije odmah hteo da ispriča šta se zapravo dogodilo. Ipak, sinoć se pojavio na sarajevskoj televiziji FACE TV i ispričao je šta se… »

Vesti dana »