Povezane vesti

Nikolić: ''Zna šef da sam se mnogo nervirao... Imam jedan neostvaren san u Partizanu''

Nikolić: ''Zna šef da sam se mnogo nervirao... Imam jedan neostvaren san u Partizanu''

Sportske.net 16.02.2025
Partizan je juče ostvario prvu pobedu od početka drugog dela sezone, savladan je OFK Beograd u Humskoj sa 4:1, a jedan od strelaca bio je i Nemanja Nikolić kome je pred početak meča uručen uramljeni dres povodom 100. nastupa u Partizanu. ''Ostvarili smo… »
Nikolić: Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, zadovoljan sam

Nikolić: Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, zadovoljan sam

Sportski žurnal 16.02.2025
Partizanov as trijumf posvetio zetu. Partizan je u subotu na stadionu u Humskoj savladao OFK Beograd 4:1. Nemanja Nikolić je uoči početka meča dobio na poklon dres sa brojem 100, a na ovoj jubilarnoj utakmici napadač Partizana je zabeležio 20… »
Nikolićev jubilej za pamćenje: Na 100. meču za Partizan dao 20. gol i upisao 20. asistenciju

Nikolićev jubilej za pamćenje: Na 100. meču za Partizan dao 20. gol i upisao 20. asistenciju

Euronews 16.02.2025
Trener Crvene zvezde, Vladan Miloević u subotu, 15. februara je 250. put vodio crveno-bele kao šef stručnog štaba, a istog dana važan jubilej obeležen je i na drugoj strani Topčiderskog brda. Naime, napadaču Partizana, Nemanji Nikoliću je susret protiv… »
"Sve šef zna..." Nikolić posle jubileja otkrio kakav odnos ima sa trenerom Blagojevićem

"Sve šef zna..." Nikolić posle jubileja otkrio kakav odnos ima sa trenerom Blagojevićem

Večernje novosti 16.02.2025
Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, postigao sam gol i upisao asistenciju, tako da mogu da budem zadovoljan, izjavio je fudbaler Partizana Nemanja Nikolić posle trijumfa "crno-belih" protiv OFK Beograda u 23. kolu Superlige Srbije. Foto… »
Nikolić: "Pobeda na jubileju - zna šef da sam se mnogo nervirao zbog promašaja"

Nikolić: "Pobeda na jubileju - zna šef da sam se mnogo nervirao zbog promašaja"

B92 16.02.2025
Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić odigrao je 100. utakmicu u crno-belom dresu. Nikolić je u pobedi nad OFK Beogradom (4:1), upisao 20. asistenciju, ali i 20. gol od kad je u Partizanu. "Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, postigao sam gol… »
Jubilej za ponos ukrašen golom i asistencijom: Nemanja Nikolić odigrao 100 mečeva u dresu Partizana! (video)

Jubilej za ponos ukrašen golom i asistencijom: Nemanja Nikolić odigrao 100 mečeva u dresu Partizana! (video)

Hot sport 16.02.2025
Podatak za pohvalu! Napadač Partizana, Nemanja Nikolić, popularni Taki, odigrao je svoju jubilarnu 100. utakmicu za crno-bele i upisao učinak za pamćenje. U pobedi protiv OFK Beograda, već u 3. minutu zabeležio je 20. asistenciju, a u 36. minutu postigao… »

Vesti dana »