Povezane vesti

Nikolić: ''Zna šef da sam se mnogo nervirao... Imam jedan neostvaren san u Partizanu''

Nikolić: ''Zna šef da sam se mnogo nervirao... Imam jedan neostvaren san u Partizanu''

Sportske.net pre 4 dana
Partizan je juče ostvario prvu pobedu od početka drugog dela sezone, savladan je OFK Beograd u Humskoj sa 4:1, a jedan od strelaca bio je i Nemanja Nikolić kome je pred početak meča uručen uramljeni dres povodom 100. nastupa u Partizanu. ''Ostvarili… »
Nikolić: Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, zadovoljan sam

Nikolić: Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, zadovoljan sam

Sportski žurnal pre 4 dana
Partizanov as trijumf posvetio zetu. Partizan je u subotu na stadionu u Humskoj savladao OFK Beograd 4:1. Nemanja Nikolić je uoči početka meča dobio na poklon dres sa brojem 100, a na ovoj jubilarnoj utakmici napadač Partizana je zabeležio 20… »
Nikolićev jubilej za pamćenje: Na 100. meču za Partizan dao 20. gol i upisao 20. asistenciju

Nikolićev jubilej za pamćenje: Na 100. meču za Partizan dao 20. gol i upisao 20. asistenciju

Euronews pre 4 dana
Trener Crvene zvezde, Vladan Miloević u subotu, 15. februara je 250. put vodio crveno-bele kao šef stručnog štaba, a istog dana važan jubilej obeležen je i na drugoj strani Topčiderskog brda. Naime, napadaču Partizana, Nemanji Nikoliću je susret… »
"Sve šef zna..." Nikolić posle jubileja otkrio kakav odnos ima sa trenerom Blagojevićem

"Sve šef zna..." Nikolić posle jubileja otkrio kakav odnos ima sa trenerom Blagojevićem

Večernje novosti pre 4 dana
Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, postigao sam gol i upisao asistenciju, tako da mogu da budem zadovoljan, izjavio je fudbaler Partizana Nemanja Nikolić posle trijumfa "crno-belih" protiv OFK Beograda u 23. kolu Superlige Srbije. Foto… »
Nikolić: "Pobeda na jubileju - zna šef da sam se mnogo nervirao zbog promašaja"

Nikolić: "Pobeda na jubileju - zna šef da sam se mnogo nervirao zbog promašaja"

B92 pre 4 dana
Fudbaler Partizana Nemanja Nikolić odigrao je 100. utakmicu u crno-belom dresu. Nikolić je u pobedi nad OFK Beogradom (4:1), upisao 20. asistenciju, ali i 20. gol od kad je u Partizanu. "Ostvarili smo pobedu na mojoj jubilarnoj utakmici, postigao sam… »
Jubilej za ponos ukrašen golom i asistencijom: Nemanja Nikolić odigrao 100 mečeva u dresu Partizana! (video)

Jubilej za ponos ukrašen golom i asistencijom: Nemanja Nikolić odigrao 100 mečeva u dresu Partizana! (video)

Hot sport pre 4 dana
Podatak za pohvalu! Napadač Partizana, Nemanja Nikolić, popularni Taki, odigrao je svoju jubilarnu 100. utakmicu za crno-bele i upisao učinak za pamćenje. U pobedi protiv OFK Beograda, već u 3. minutu zabeležio je 20. asistenciju, a u 36. minutu… »

Vesti dana »