Повезане вести
Николић: ''Зна шеф да сам се много нервирао... Имам један неостварен сан у Партизану''
Спортске.нет 16.02.2025
Партизан је јуче остварио прву победу од почетка другог дела сезоне, савладан је ОФК Београд у Хумској са 4:1, а један од стрелаца био је и Немања Николић коме је пред почетак меча уручен урамљени дрес поводом 100. наступа у… »
Николић: Остварили смо победу на мојој јубиларној утакмици, задовољан сам
Спортски журнал 16.02.2025
Партизанов ас тријумф посветио зету. Партизан је у суботу на стадиону у Хумској савладао ОФК Београд 4:1. Немања Николић је уочи почетка меча добио на поклон дрес са бројем 100, а на овој јубиларној утакмици нападач Партизана је… »
Николићев јубилеј за памћење: На 100. мечу за Партизан дао 20. гол и уписао 20. асистенцију
Еуроневс 16.02.2025
Тренер Црвене звезде, Владан Милоевић у суботу, 15. фебруара је 250. пут водио црвено-беле као шеф стручног штаба, а истог дана важан јубилеј обележен је и на другој страни Топчидерског брда. Наиме, нападачу Партизана, Немањи… »
"Све шеф зна..." Николић после јубилеја открио какав однос има са тренером Благојевићем
Вечерње новости 16.02.2025
Остварили смо победу на мојој јубиларној утакмици, постигао сам гол и уписао асистенцију, тако да могу да будем задовољан, изјавио је фудбалер Партизана Немања Николић после тријумфа "црно-белих" против ОФК Београда у 23. колу… »
Николић: "Победа на јубилеју - зна шеф да сам се много нервирао због промашаја"
Б92 16.02.2025
Фудбалер Партизана Немања Николић одиграо је 100. утакмицу у црно-белом дресу. Николић је у победи над ОФК Београдом (4:1), уписао 20. асистенцију, али и 20. гол од кад је у Партизану. "Остварили смо победу на мојој јубиларној… »
Јубилеј за понос украшен голом и асистенцијом: Немања Николић одиграо 100 мечева у дресу Партизана! (видео)
Хот спорт 16.02.2025
Податак за похвалу! Нападач Партизана, Немања Николић, популарни Таки, одиграо је своју јубиларну 100. утакмицу за црно-беле и уписао учинак за памћење. У победи против ОФК Београда, већ у 3. минуту забележио је 20… »
Вести дана »
(Фото, видео) објављен снимак бруталног напада: Стамбена зграда уништена, број мртвих расте из сата у сат: Призори су језиви!
Блиц пре 2 сатајош 28 повезаних
Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић удружују снаге: Позивају грађане да се придруже протесту у суботу
Сербиан Невс Медиа пре 12 минутајош 20 повезаних
Народна банка добила упозорење на санкције због НИС! Јоргованка Табаковић: То би значило блокаду свих плаћања
Курир пре 3 сатајош 38 повезаних
АМСС: Сви прилази планинама у Србији су проходни, неопходна је зимска опрема
Еуроневс пре 7 минутајош 66 повезаних