Повезане вести

Николић: ''Зна шеф да сам се много нервирао... Имам један неостварен сан у Партизану''

Николић: ''Зна шеф да сам се много нервирао... Имам један неостварен сан у Партизану''

Спортске.нет 16.02.2025
Партизан је јуче остварио прву победу од почетка другог дела сезоне, савладан је ОФК Београд у Хумској са 4:1, а један од стрелаца био је и Немања Николић коме је пред почетак меча уручен урамљени дрес поводом 100. наступа у… »
Николић: Остварили смо победу на мојој јубиларној утакмици, задовољан сам

Николић: Остварили смо победу на мојој јубиларној утакмици, задовољан сам

Спортски журнал 16.02.2025
Партизанов ас тријумф посветио зету. Партизан је у суботу на стадиону у Хумској савладао ОФК Београд 4:1. Немања Николић је уочи почетка меча добио на поклон дрес са бројем 100, а на овој јубиларној утакмици нападач Партизана је… »
Николићев јубилеј за памћење: На 100. мечу за Партизан дао 20. гол и уписао 20. асистенцију

Николићев јубилеј за памћење: На 100. мечу за Партизан дао 20. гол и уписао 20. асистенцију

Еуроневс 16.02.2025
Тренер Црвене звезде, Владан Милоевић у суботу, 15. фебруара је 250. пут водио црвено-беле као шеф стручног штаба, а истог дана важан јубилеј обележен је и на другој страни Топчидерског брда. Наиме, нападачу Партизана, Немањи… »
"Све шеф зна..." Николић после јубилеја открио какав однос има са тренером Благојевићем

"Све шеф зна..." Николић после јубилеја открио какав однос има са тренером Благојевићем

Вечерње новости 16.02.2025
Остварили смо победу на мојој јубиларној утакмици, постигао сам гол и уписао асистенцију, тако да могу да будем задовољан, изјавио је фудбалер Партизана Немања Николић после тријумфа "црно-белих" против ОФК Београда у 23. колу… »
Николић: "Победа на јубилеју - зна шеф да сам се много нервирао због промашаја"

Николић: "Победа на јубилеју - зна шеф да сам се много нервирао због промашаја"

Б92 16.02.2025
Фудбалер Партизана Немања Николић одиграо је 100. утакмицу у црно-белом дресу. Николић је у победи над ОФК Београдом (4:1), уписао 20. асистенцију, али и 20. гол од кад је у Партизану. "Остварили смо победу на мојој јубиларној… »
Јубилеј за понос украшен голом и асистенцијом: Немања Николић одиграо 100 мечева у дресу Партизана! (видео)

Јубилеј за понос украшен голом и асистенцијом: Немања Николић одиграо 100 мечева у дресу Партизана! (видео)

Хот спорт 16.02.2025
Податак за похвалу! Нападач Партизана, Немања Николић, популарни Таки, одиграо је своју јубиларну 100. утакмицу за црно-беле и уписао учинак за памћење. У победи против ОФК Београда, већ у 3. минуту забележио је 20… »

Вести дана »