Povezane vesti
Evropske zemlje uvode mere smanjenja cena nekretnina: Strance deru porezima, bore se protiv prekomernog turizma, a evo kakvi…
Kurir 16.02.2025
Nakon što je Španija nedavno predložila uvođenje stopostotnog poreza na kupovinu nekretnina za građane van Evropske unije, sličan korak najavile su i Francuska, Grčka i Portugal. Cilj ovih mera je učiniti nekretnine dostupnijima lokalnom stanovništvu… »
Ovo su top tri lokacije za kupovinu vikendica! Stranici ovde rado ulažu u nekretnine: Evo šta ih masovno privlači
Blic 16.02.2025
Prema Kejt Everet-Alen iz kompanije Knight Frank, tri evropske zemlje su "večiti favoriti" za kupovinu vikendica – Francuska, Italija i Španija. Njihova politička stabilnost, transparentno tržište nekretnina i lako dostupni krediti čine ih atraktivnim za… »
Vesti dana »
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Srušio se avion u DR Kongu: Poginulo 14 putnika, među njima šef vojnog suda i glavni revizor oružanih snaga
Insajder pre 16 minutajoš 2 povezane
Preminuo biznismen Milan Panić, nekadašnji premijer SR Jugoslavije
Biznis.rs pre 26 minutajoš 21 povezana
Sindikat traži istragu o novcu za jaslice u Vršcu gde se obrušio deo plafona: "Korupcija ubija"
Radio 021 pre 6 minutajoš 1 povezana