Povezane vesti
"Izgubila sam nevinost sa njim, pa mu pevala na svadbi": Pevačica patila zbog dečka, a ovako je pričala o hit sceni: "Skot me…
Blic 16.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović u braku je sa svojim suprugom Aleksandrom, a pre njega nije imala puno sreće na ljubavnom planu. Vanja je jednom prilikom govorila o svom emotivnom životu i tada je ispričala detalje odnosa sa jednim dečkom, sa kojim je izgubila… »
"Nisam podarila sina čoveku kojeg sam volela, zatrudnela sam sa drugim" Dramatičan ljubavni život Biljane Sečivanović
Kurir 16.02.2025
Biljana Sečivanović je nakon " Zvezda Granda" izgradila uspešnu karijeru, ali njen život nije bio poput bajke sve do pre nekoliko godina. Ona je u srećnom je braku sa Aleksandrom Nedićem već pet godina, a pre njega imala je ljubavne brodolome o kojima je… »
"Prolila sam suza i suza. Nisam podarila sina čoveku kog sam volela, a onda sam zatrudnela sa drugim": Srpska pevačica (48) o…
Blic 16.02.2025
Pevačicu Biljanu Sečivanović (48) javnost je upoznala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Izgradila je uspešnu karijeru, ali njen život nije bio poput bajke sve do pre nekoliko godina. Biljana je u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom Nedićem već… »
Vesti dana »

(Video) Veliki požar progutao 300 kvadrata krova, vatra preti vrtiću Veliki broj vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju
Dnevnik pre 38 minutajoš 18 povezanih

Koncert Tompsona u Sinju na 30. godišnjicu "Oluje", ponovo uzvici "Za dom spremni"
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 2 satajoš 9 povezanih

Objavljene konačne rang liste za upis na fakultete u Beogradu: Evo kada počinje drugi i treći upisni rok
Blic pre 28 minutajoš 9 povezanih