Повезане вести
"Изгубила сам невиност са њим, па му певала на свадби": Певачица патила због дечка, а овако је причала о хит сцени: "Скот ме…
Блиц 16.02.2025
Певачица Вања Мијатовић у браку је са својим супругом Александром, а пре њега није имала пуно среће на љубавном плану. Вања је једном приликом говорила о свом емотивном животу и тада је испричала детаље односа са једним… »
"Нисам подарила сина човеку којег сам волела, затруднела сам са другим" Драматичан љубавни живот Биљане Сечивановић
Курир 16.02.2025
Биљана Сечивановић је након " Звезда Гранда" изградила успешну каријеру, али њен живот није био попут бајке све до пре неколико година. Она је у срећном је браку са Александром Недићем већ пет година, а пре њега имала је… »
"Пролила сам суза и суза. Нисам подарила сина човеку ког сам волела, а онда сам затруднела са другим": Српска певачица (48) о…
Блиц 16.02.2025
Певачицу Биљану Сечивановић (48) јавност је упознала у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Изградила је успешну каријеру, али њен живот није био попут бајке све до пре неколико година. Биљана је у срећном је браку са супругом… »
Вести дана »

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Вучић: Студенти у блокади 15. марта нису дали „зелено светло“ зато што су неки унутар државе требали да заврше посао
Данас пре 6 сатијош 1 повезана