Повезане вести

"Изгубила сам невиност са њим, па му певала на свадби": Певачица патила због дечка, а овако је причала о хит сцени: "Скот ме…

"Изгубила сам невиност са њим, па му певала на свадби": Певачица патила због дечка, а овако је причала о хит сцени: "Скот ме…

Блиц 16.02.2025
Певачица Вања Мијатовић у браку је са својим супругом Александром, а пре њега није имала пуно среће на љубавном плану. Вања је једном приликом говорила о свом емотивном животу и тада је испричала детаље односа са једним… »
"Нисам подарила сина човеку којег сам волела, затруднела сам са другим" Драматичан љубавни живот Биљане Сечивановић

"Нисам подарила сина човеку којег сам волела, затруднела сам са другим" Драматичан љубавни живот Биљане Сечивановић

Курир 16.02.2025
Биљана Сечивановић је након " Звезда Гранда" изградила успешну каријеру, али њен живот није био попут бајке све до пре неколико година. Она је у срећном је браку са Александром Недићем већ пет година, а пре њега имала је… »
"Пролила сам суза и суза. Нисам подарила сина човеку ког сам волела, а онда сам затруднела са другим": Српска певачица (48) о…

"Пролила сам суза и суза. Нисам подарила сина човеку ког сам волела, а онда сам затруднела са другим": Српска певачица (48) о…

Блиц 16.02.2025
Певачицу Биљану Сечивановић (48) јавност је упознала у музичком такмичењу "Звезде Гранда". Изградила је успешну каријеру, али њен живот није био попут бајке све до пре неколико година. Биљана је у срећном је браку са супругом… »

Вести дана »