Povezane vesti
Maja Nikolić doživela nezgodu: Uprkos teškoj povredi, ne odustaje od takmičenja!
Svet plus 16.02.2025
Pevačica Maja Nikolić zadobila je ozbiljnu povredu nakon pada na parkingu u Beogradu, usled čega je završila u Urgentnom centru sa prelomom skočnog zgloba na tri mesta. Iako joj je noga u gipsu do butine, odlučna je da nastupi na "Pesmi za Evroviziju"… »
Maja Nikolić otkrila da li odustaje od PZE: „Trebalo je da imam operaciju“
Nova 16.02.2025
Pevačica Maja Nikolić doživela je nezgodu na parkingu u Beogradu u petak, 14. februara, nakon čega je završila u Urgentnom centru sa prelomom skočnog zgloba na tri mesta. Uprkos teškoj povredi i gipsu do butine, pevačica ne planira da odustane od… »
"Doktor će mi skinuti gips za nastup": Maja Nikolić ne odustaje od Pesme za Evroviziju, lekari hteli da je operišu
Mondo 16.02.2025
Maja Nikolić se oglasila nakon preloma skočnog zgloba. Pevačica Maja Nikolić je pre dva dana obavestila pratioce da je polomila skočni zglob, nakon što se okliznula na ledu i pala na parkingu ispred zgrade. Iste večeri je objavila snimak iz Urgentnog… »
"Polomljen je zglob na tri mesta" Maja Nikolić otkrila da li odustaje od pze: "Trebalo je da imam operaciju"
Telegraf 16.02.2025
Preporučujemo. Pevačica Maja Nikolić doživela je nezgodu na parkingu u Beogradu u petak, 14. februara, nakon čega je završila u Urgentnom centru sa prelomom skočnog zgloba na tri mesta. Uprkos teškoj povredi i gipsu do butine, pevačica ne planira da… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 45 minutajoš 28 povezanih