Povezane vesti

Maja Nikolić doživela nezgodu: Uprkos teškoj povredi, ne odustaje od takmičenja!

Maja Nikolić doživela nezgodu: Uprkos teškoj povredi, ne odustaje od takmičenja!

Svet plus pre 4 dana
Pevačica Maja Nikolić zadobila je ozbiljnu povredu nakon pada na parkingu u Beogradu, usled čega je završila u Urgentnom centru sa prelomom skočnog zgloba na tri mesta. Iako joj je noga u gipsu do butine, odlučna je da nastupi na "Pesmi za… »
"Doktor će mi skinuti gips za nastup": Maja Nikolić ne odustaje od Pesme za Evroviziju, lekari hteli da je operišu

"Doktor će mi skinuti gips za nastup": Maja Nikolić ne odustaje od Pesme za Evroviziju, lekari hteli da je operišu

Mondo pre 4 dana
Maja Nikolić se oglasila nakon preloma skočnog zgloba. Pevačica Maja Nikolić je pre dva dana obavestila pratioce da je polomila skočni zglob, nakon što se okliznula na ledu i pala na parkingu ispred zgrade. Iste večeri je objavila snimak iz… »
Maja Nikolić otkrila da li odustaje od PZE: „Trebalo je da imam operaciju“

Maja Nikolić otkrila da li odustaje od PZE: „Trebalo je da imam operaciju“

Nova pre 4 dana
Pevačica Maja Nikolić doživela je nezgodu na parkingu u Beogradu u petak, 14. februara, nakon čega je završila u Urgentnom centru sa prelomom skočnog zgloba na tri mesta. Uprkos teškoj povredi i gipsu do butine, pevačica ne planira da odustane od… »
"Polomljen je zglob na tri mesta" Maja Nikolić otkrila da li odustaje od pze: "Trebalo je da imam operaciju"

"Polomljen je zglob na tri mesta" Maja Nikolić otkrila da li odustaje od pze: "Trebalo je da imam operaciju"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Pevačica Maja Nikolić doživela je nezgodu na parkingu u Beogradu u petak, 14. februara, nakon čega je završila u Urgentnom centru sa prelomom skočnog zgloba na tri mesta. Uprkos teškoj povredi i gipsu do butine, pevačica ne planira… »

Vesti dana »