Povezane vesti

Nakon jezivog snimka na kojem krvari Ana Nikolić se pojavila u javnosti sa modricom! Progovorila o alkoholu, pa se prisetila…

Nakon jezivog snimka na kojem krvari Ana Nikolić se pojavila u javnosti sa modricom! Progovorila o alkoholu, pa se prisetila…

Kurir 16.02.2025
Nakon što je jezivim snimkom na kom joj krvari lice sve zabrinula pevačica Ana Nikolić je rešila da se pojavi u javnosti, a kako smo od nje i navikli, uvek je otvorena i iskrena. Pevačica je na samom početku gostovanja o sebi rekla da je "hodajuća… »
"Tara je mislila da joj je dadilja majka, to boli": Ana Nikolić ogolila dušu: "Bila sam u depresiji, sada ne pričam sa bratom…

"Tara je mislila da joj je dadilja majka, to boli": Ana Nikolić ogolila dušu: "Bila sam u depresiji, sada ne pričam sa bratom…

Blic 16.02.2025
Pevačica Ana Nikolić posle duge pauze otvorila je dušu o detaljima iz svog života i karijere. Ana se prisetila perioda kada je živela u Atini dvehiljaditih godina, te je spomenula svog prvog momka. "Živela sam u Atini 2000. ali sam se vratila. Naravno… »

Vesti dana »