Povezane vesti
Srbin iz Švajcarske pokupio ženu i decu i vraća se u Srbiju: Dogorelo. Muško dete da se u vrtiću obuče u žensko
Pravda 16.02.2025
Alen Pongrac, poreklom iz Apatina koji je godinama gradio život u Švajcarskoj, odlučio je da se sa suprugom i dvoje dece vrati u Srbiju, uprkos svemu što je na u inostranstvu stekao. Njegova odluka iznenadila je mnoge, jer se za Švajcarsku često kaže da… »
Moj je život švicarska... Dogorelo! Pokupio ženu, decu i pravac Srbija! Moja Sanja i ja skupili prnje, to je luda kuća, muško…
Kurir 16.02.2025
BEOGRAD - Alen Pongrac, poreklom iz Apatina koji je godinama gradio život u Švajcarskoj, odlučio je da se sa suprugom i dvoje dece vrati u Srbiju, uprkos svemu što je na u inostranstvu stekao. Njegova odluka iznenadila je mnoge, jer se za Švajcarsku… »
Vesti dana »
VJT traži identifikovanje osoba koje šire lažne vesti o požaru u Deliblatskoj peščari
Radio 021 pre 18 minutajoš 112 povezane
SAD uvele carine od 50 odsto na kanadsku robu, Otava najavljuje recipročne mere
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih
Otvorena "Nušićijada", gradom odjekivali zvižduci i "pumpaj": Selaković nije smeo na binu, pa se oglasio iz kafane FOTO/VIDEO
Nova pre 10 satijoš 8 povezanih
Čaušić o kritikama: Malo smo razmazili građane - poslednjih godina smo gasili požar u roku od par sati ili par dana
N1 Info pre 53 minutajoš 16 povezanih
Rijera pred Čukarički: Imamo sjajnu grupu momaka, navijači zaslužuju maksimum...
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane