Povezane vesti
Srbin iz Švajcarske pokupio ženu i decu i vraća se u Srbiju: Dogorelo. Muško dete da se u vrtiću obuče u žensko
Pravda 16.02.2025
Alen Pongrac, poreklom iz Apatina koji je godinama gradio život u Švajcarskoj, odlučio je da se sa suprugom i dvoje dece vrati u Srbiju, uprkos svemu što je na u inostranstvu stekao. Njegova odluka iznenadila je mnoge, jer se za Švajcarsku često kaže da… »
Moj je život švicarska... Dogorelo! Pokupio ženu, decu i pravac Srbija! Moja Sanja i ja skupili prnje, to je luda kuća, muško…
Kurir 16.02.2025
BEOGRAD - Alen Pongrac, poreklom iz Apatina koji je godinama gradio život u Švajcarskoj, odlučio je da se sa suprugom i dvoje dece vrati u Srbiju, uprkos svemu što je na u inostranstvu stekao. Njegova odluka iznenadila je mnoge, jer se za Švajcarsku… »
Vesti dana »
Kijev izneo pozadinu današnje pucnjave u ukrajinskoj prestonici: To je teroristički čin
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Ceo svet se pita gde je Tramp dok Iran zatvara Ormuski moreuz: Odgovor će vas potpuno šokirati (foto)
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih
Blagoje u majici sa Duletovim likom: "Utakmicu smo dobili na energiju, želju i disciplinu"
Sportske.net pre 2 satajoš 31 povezana
Rat na Bliskom istoku: Zaseda ratni kabinet Trampa; Admiral Elhami: Presreli smo 170 dronova; Tramp juri iranske brodove po celom svetu
Večernje novosti pre 1 danjoš 53 povezane