Povezane vesti

"Tukla sam se, morala sam da napravim cirkus": Ana Nikolić nikad iskrenije o karijeri i detinjstvu: U emisiju došla sa…

"Tukla sam se, morala sam da napravim cirkus": Ana Nikolić nikad iskrenije o karijeri i detinjstvu: U emisiju došla sa…

Blic pre 5 dana
Pevačica Ana Nikolić tvrdi da je bila nestašna kad je bila klinka, te je sada objasnila zašto je i danas buntovna kao ranije. Ona tvrdi da je celog života bila nemirna, iako je bila dobar đak, a njen temperament uticao je i na to se i danas svađa… »
„Neko pod hitno da mi pomogne, ja sam hodajuća kontroverza, tukla sam se“: Ana Nikolić progovorila o prošlosti i rekla…

„Neko pod hitno da mi pomogne, ja sam hodajuća kontroverza, tukla sam se“: Ana Nikolić progovorila o prošlosti i rekla…

Nova pre 5 dana
Pevačica Ana Nikolić tvrdi da je bila nestašna kad je bila klinka, te je sada objasnila zašto je i danas buntovna kao ranije. Ana Nikolić tvrdi da je celog života bila nemirna, iako je bila dobar đak, a njen temperament uticao je i na to se i danas… »
"Planirali smo porodicu, razvod nam je bio jako čudan..." Ana Nikolić kao nikad do sad otvorila dušu o odnosu s Rastom, pa…

"Planirali smo porodicu, razvod nam je bio jako čudan..." Ana Nikolić kao nikad do sad otvorila dušu o odnosu s Rastom, pa…

Kurir pre 5 dana
Medije i dalje intirigira odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, estradnih umetnika koji su ranije bili u braku. Ana je na samom početku emisije, otkrila kako se oseća i kakav je njen život i odrastanje bilo: - Nisam nikako, neka se neko javi da… »

Vesti dana »