Povezane vesti
"Tukla sam se, morala sam da napravim cirkus": Ana Nikolić nikad iskrenije o karijeri i detinjstvu: U emisiju došla sa…
Blic 16.02.2025
Pevačica Ana Nikolić tvrdi da je bila nestašna kad je bila klinka, te je sada objasnila zašto je i danas buntovna kao ranije. Ona tvrdi da je celog života bila nemirna, iako je bila dobar đak, a njen temperament uticao je i na to se i danas svađa sa… »
„Neko pod hitno da mi pomogne, ja sam hodajuća kontroverza, tukla sam se“: Ana Nikolić progovorila o prošlosti i rekla –…
Nova 16.02.2025
Pevačica Ana Nikolić tvrdi da je bila nestašna kad je bila klinka, te je sada objasnila zašto je i danas buntovna kao ranije. Ana Nikolić tvrdi da je celog života bila nemirna, iako je bila dobar đak, a njen temperament uticao je i na to se i danas svađa… »
"Planirali smo porodicu, razvod nam je bio jako čudan..." Ana Nikolić kao nikad do sad otvorila dušu o odnosu s Rastom, pa…
Kurir 16.02.2025
Medije i dalje intirigira odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, estradnih umetnika koji su ranije bili u braku. Ana je na samom početku emisije, otkrila kako se oseća i kakav je njen život i odrastanje bilo: - Nisam nikako, neka se neko javi da mi… »
Vesti dana »
Temperatura u Srbiji pada za 20 stepeni: Posle najtoplijeg avgusta u istoriji ovog datuma dolazi hladan front
Dnevnik pre 34 minutajoš 20 povezanih
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 24 minutajoš 15 povezanih
Teretna vozila čekaju četiri sata za izlaz na Batrovcima, na Sremskoj Rači dva sata
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih