Повезане вести

Полетановић: Због Лалатовића сам отишао из Војводине

Полетановић: Због Лалатовића сам отишао из Војводине

Спорт клуб 16.02.2025
Марко Полетановић се после три године вратио у пољску Вислу, а отишао је пошто је Ненад Лалатовић дошао у Војводину. Долазак Лалатовића на клупу новодсадског клуба управо је и био главни разлог зашто је Полетановић напустио… »
Полетановић отишао из Војводине због Лалатовића

Полетановић отишао из Војводине због Лалатовића

Спортске.нет 16.02.2025
Доскорашњи фудбалер Војводине Марко Полетановић причао је за пољске медије о разлозима повратка у Вислу из Кракова ове зиме. Иако је летос стигао као велико појачање у Нови Сад где је, како сазнајемо, планирао и да заврши… »
Војводина остала без везисте због лалатовића: Напустио клуба па открио о чему је реч!

Војводина остала без везисте због лалатовића: Напустио клуба па открио о чему је реч!

Хот спорт 16.02.2025
Нису нашли ‘заједнички језик’! Марко Полетановић је пре неколико дана напустио Војводину и појачао екипу Висле из Кракова. Многи су се изненадили, јер ‘стара дама’ није довела некога ко би га ‘изгурао’ са те позиције. По доласк у… »
"Отишао сам због Ненада Лалатовића": Вратио се у Војводину, па експресно побегао у друголигаша

"Отишао сам због Ненада Лалатовића": Вратио се у Војводину, па експресно побегао у друголигаша

Мондо 16.02.2025
Марко Полетановић открио је разлоге свог експресног напуштања Војводине, а чини се да није имао добар однос са тренером Ненадом Лалатовићем. Марко Полетановић вратио се летос у Војводину после девет година, али се у Новом Саду у… »

Вести дана »