Povezane vesti
"Nije mi do koncerta kada vidim ko sve pravi": Ljuba Aličić surovo prema kolegama: "Ja ni ne znam koliko pesama imam, išao sam…
Blic 16.02.2025
Folk pevač Ljuba Aličić više od pet decenija se bavi muzikom, a njegov život i karijeru nikada nisu pratili veliki skandali. On se u poslednje vreme slabije eksponira u javnosti, te je sada progovorio o pojedinim detaljima iz svog života. - Tri godine… »
"Kad vidim ko sve pravi koncert, nije mi do toga" Ljuba Aličić oštro o kolegama, pa sve iznenadio priznanjm o svom školovanju…
Kurir 16.02.2025
Folk pevač Ljuba Aličić prisetio se svojih početaka na estradi, a tokom razgovora je i istakao da se ne stidi da kaže da nije završio školu. On je u emisiji "Premijera vikend specijal" pričao i o svojoj supruzi željani, ali i kolegama te otkrio zašto još… »
Vesti dana »
Milijarderi i uticajni ljudi iz Vašingtona na raskošnoj večeri Sija i Trampa
REUC pre 18 minutajoš 20 povezanih
Pogledajte kako je selektor Grčke sočno opsovao: I sam ostao posle šoka na Marakani u 95.
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Hladan i kišovit petak u Srbiji: Temperatura do 18 stepeni, od nedelje ponovo sunčanije
Glas Zaječara pre 13 minutajoš 21 povezana
Desetine delegata UN napustili salu pre govora Netanjahua, Aleksandar Vučić ostao da sedi VIDEO
Nova pre 38 minutajoš 12 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Napad dronovima na Kijev: Jedna osoba povređena, pogođena višespratnica
Euronews pre 43 minutajoš 5 povezanih