Povezane vesti
ISPOVEST „Da sam ostala na RTS, razbolela bih se“: Rada Đurić otvoreno o javnom servisu, političarima, pritiscima, ali i…
Nova 16.02.2025
Specijalna gošća emisije "Ispovest" bila je voditeljka i novinarka Rada Đurić, koja je povodom petog rođendana našeg portala, otkrila mnogo toga o sebi, ali i o javnom servisu i političarima. Jedna od najistaknutijih voditeljki u Srbiji, Rada Đurić danas… »
„Čini mi se da će studenti živeti u društvu o kom sam oduvek maštala“: Rada Đurić o mladima i teškim vremenima koje pamti…
Nova 16.02.2025
Večeras od 20 časova budite uz emisiju "Ispovest" koja se emituje na portalu i Jutjub kanalu Nova.rs. Gošća nove epizode emisije „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića je voditeljka Rada Đurić. U okviru specijalne emisije povodom petog… »
Vesti dana »

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih

(BLOG) IDF tvrdi da je ubila iranskog komandanta, Iran napao centralni i južni Izrael
N1 Info pre 16 minutajoš 26 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTV pre 3 satajoš 14 povezanih