Povezane vesti
„Ne znam da li smem to pred kamerama da pričam“: Zdravko Čolić o hit situaciji sa Žikom Nikolićem
Nova 16.02.2025
Zdravko Čolić je jednom prilikom ispričao anegdotu vezanu za voditelja Žiku Nikolića. Zdravko Čolić se prisetio situacije koja se desila u jednom noćnom klubu u Vrnjačkoj Banji. „To je čuvena priča, ne znam da li smem pred kamerama to da pričam… To je… »
"Ne znam da li smem to da pričam" Zdravko Čolić o nesvakidašnjoj situaciji sa srpskim voditeljem - sve se desilo na njegovom…
Kurir 16.02.2025
Zdravko Čolić ispričao je anegdotu vezanu za voditelja Živorada Žiku Nikolića, koja se nastala prilikom jednog njihovog susreta. Čola se, naime, u razgovoru sa ekipom emisije "Žikina šarenica" prisetio situacije koja se svojevremeno dogodila u jednom… »
"Ne znam da li smem pred kamerama to da pričam": Zdravko Čolić o nesvakidašnjoj situaciji sa srpskim voditeljem - sve se…
Blic 16.02.2025
Zdravko Čolić ispričao je anegdotu vezanu za voditelja Živorada Žiku Nikolića, koja se nastala prilikom jednog njihovog susreta. Čola se, naime, u razgovoru sa ekipom emisije "Žikina šarenica" prisetio situacije koja se svojevremeno dogodila u jednom… »
Vesti dana »

Ministarstvo finansija predložilo da minimalac bude 550, sindikalci traže 600 evra
Radio sto plus pre 51 minutajoš 32 povezane

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih

Pritvor petorici demonstranata u Novom Sadu, terete se za teško ubistvo u pokušaju
RTS pre 36 minutajoš 31 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 68 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 30 povezanih