Povezane vesti
„Ne znam da li smem to pred kamerama da pričam“: Zdravko Čolić o hit situaciji sa Žikom Nikolićem
Nova 16.02.2025
Zdravko Čolić je jednom prilikom ispričao anegdotu vezanu za voditelja Žiku Nikolića. Zdravko Čolić se prisetio situacije koja se desila u jednom noćnom klubu u Vrnjačkoj Banji. „To je čuvena priča, ne znam da li smem pred kamerama to da pričam… To je… »
"Ne znam da li smem to da pričam" Zdravko Čolić o nesvakidašnjoj situaciji sa srpskim voditeljem - sve se desilo na njegovom…
Kurir 16.02.2025
Zdravko Čolić ispričao je anegdotu vezanu za voditelja Živorada Žiku Nikolića, koja se nastala prilikom jednog njihovog susreta. Čola se, naime, u razgovoru sa ekipom emisije "Žikina šarenica" prisetio situacije koja se svojevremeno dogodila u jednom… »
"Ne znam da li smem pred kamerama to da pričam": Zdravko Čolić o nesvakidašnjoj situaciji sa srpskim voditeljem - sve se…
Blic 16.02.2025
Zdravko Čolić ispričao je anegdotu vezanu za voditelja Živorada Žiku Nikolića, koja se nastala prilikom jednog njihovog susreta. Čola se, naime, u razgovoru sa ekipom emisije "Žikina šarenica" prisetio situacije koja se svojevremeno dogodila u jednom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 3 satajoš 3 povezane