Повезане вести
„Не знам да ли смем то пред камерама да причам“: Здравко Чолић о хит ситуацији са Жиком Николићем
Нова 16.02.2025
Здравко Чолић је једном приликом испричао анегдоту везану за водитеља Жику Николића. Здравко Чолић се присетио ситуације која се десила у једном ноћном клубу у Врњачкој Бањи. „То је чувена прича, не знам да ли смем пред… »
"Не знам да ли смем то да причам" Здравко Чолић о несвакидашњој ситуацији са српским водитељем - све се десило на његовом…
Курир 16.02.2025
Здравко Чолић испричао је анегдоту везану за водитеља Живорада Жику Николића, која се настала приликом једног њиховог сусрета. Чола се, наиме, у разговору са екипом емисије "Жикина шареница" присетио ситуације која се… »
"Не знам да ли смем пред камерама то да причам": Здравко Чолић о несвакидашњој ситуацији са српским водитељем - све се…
Блиц 16.02.2025
Здравко Чолић испричао је анегдоту везану за водитеља Живорада Жику Николића, која се настала приликом једног њиховог сусрета. Чола се, наиме, у разговору са екипом емисије "Жикина шареница" присетио ситуације која се… »
Вести дана »
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 1 сатјош 25 повезаних
Нови снимци језивог утапања у леденој Сави! Извлачили мртве и смрзнуте људе из реке, међу њима било и жена! "Држали су се за сплав" (видео)
Курир пре 32 минутајош 18 повезаних
(Видео) Опсадно стање у Москви, све се тресе од експлозија! Највећи напад на Русију од почетка рата: Аеродроми блокирани, ваздушни простор затворен, објављени апокалиптични снимци
Блиц пре 1 сатјош 20 повезаних
Вучић: У Нишу отварамо две фабрике, а аеродром добија нових 100 милиона евра
Еуроневс пре 27 минутајош 16 повезаних