Повезане вести
„Не знам да ли смем то пред камерама да причам“: Здравко Чолић о хит ситуацији са Жиком Николићем
Нова 16.02.2025
Здравко Чолић је једном приликом испричао анегдоту везану за водитеља Жику Николића. Здравко Чолић се присетио ситуације која се десила у једном ноћном клубу у Врњачкој Бањи. „То је чувена прича, не знам да ли смем пред… »
"Не знам да ли смем то да причам" Здравко Чолић о несвакидашњој ситуацији са српским водитељем - све се десило на његовом…
Курир 16.02.2025
Здравко Чолић испричао је анегдоту везану за водитеља Живорада Жику Николића, која се настала приликом једног њиховог сусрета. Чола се, наиме, у разговору са екипом емисије "Жикина шареница" присетио ситуације која се… »
"Не знам да ли смем пред камерама то да причам": Здравко Чолић о несвакидашњој ситуацији са српским водитељем - све се…
Блиц 16.02.2025
Здравко Чолић испричао је анегдоту везану за водитеља Живорада Жику Николића, која се настала приликом једног њиховог сусрета. Чола се, наиме, у разговору са екипом емисије "Жикина шареница" присетио ситуације која се… »
Вести дана »
Трамп: Ударићемо Иран веома снажно током следеће недеље, Путин им "можда мало" помаже
РТВ пре 2 сатајош 46 повезаних
Зеленски побеснео након шокантне одлуке Трампа: "Због тога ће ваше војнике да напада више руских дронова"
Мондо пре 29 минутајош 36 повезаних
Бивши директор Београдске пословне школе правоснажно осуђен за злоупотребу положаја
НИН пре 59 минутајош 26 повезаних
МУП: Одузета фалсификована обућа и наочаре вредности скоро девет милиона динара
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних