Povezane vesti
"Trenutno smo u lošim odnosima, Marko je hteo od mene da napravi biljku": Ana Nikolić nikad iskrenije o bratu i majci
Mondo 16.02.2025
Pevačica Ana Nikolić otkrila da su porodični odnosi poljuljani. Ana Nikolić je rešila da otvori dušu o svojoj porodici i odnosu sa najbližima, o čemu godinama nije želela da govori. Ona se prvo osvrnula na brata Marka, sa kojim je godinama sarađivala i… »
"Lečila sam se u marbelji..." Velika ispovest Ane Nikolić, otkrila pravu istinu o odnosu sa bratom i majkom: Hteo je da me…
Kurir 16.02.2025
Ana Nikolić je rešila da otvori dušu o svojoj porodici i odnosu sa najbližima, o čemu godinama nije želela da govori. Ona se prvo osvrnula na brata Marka, sa kojim je godinama sarađivala i poslovno, ali danas je njihov odnos poljuljan. - U lošim smo… »
"Lečila sam se u Marbelji" Pevačica progovorila o odnosu sa bratom i majkom "Hteo je da me pretvori u biljku"
Telegraf 16.02.2025
Preporučujemo. Ana Nikolić je rešila da otvori dušu o svojoj porodici i odnosu sa najbližima, o čemu godinama nije želela da govori. Ona se prvo osvrnula na brata Marka, sa kojim je godinama sarađivala i poslovno, ali danas je njihov odnos poljuljan. - U… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 20 minutajoš 29 povezanih

Vreme danas: Sveže i oblačno, mestimično sa kišom i grmljavinom
Nedeljnik pre 25 minutajoš 19 povezanih

Uskoro ističe ultimatum koji su SAD dale Rusiji: Tramp potvrdio da njegov izaslanik ide u Moskvu
Radio 021 pre 20 minutajoš 14 povezanih

Rusija: Napadnut Volgograd, gori železnička stanica; Tramp: Vitkof bi mogao da otputuje u Rusiju
RTS pre 40 minutajoš 11 povezanih