Povezane vesti
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti „lažni prijatelji"
BBC News 16.02.2025
Oko polovine naših poznanika mogli bi da budu „frenemiji“ - engleska kovanica napravljena od „prijatelj i neprijatelj“, što bi u slobodnom prevodu mogao da bude lažni ili nazovi prijatelj i oni mogu da utiču na psihologiju i fizičko blagostanje. Imam… »
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti „lažni prijatelji“
Južne vesti 16.02.2025
Thinkstock Imam problem. Imam prijatelje koje obožavam da mrzim. Moje „frenemije“, kako su poznati i oni bi mogli da utiču na moje zdravlje. Ne shvatite me pogrešno: obožavam te ljude, ali me oni samo dovode do ludila. Najgori od njih je sujetan… »
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti "lažni prijatelji"
NIN 16.02.2025
Imam problem. Imam prijatelje koje obožavam da mrzim. Moje "frenemije", kako su poznati i oni bi mogli da utiču na moje zdravlje. Ne shvatite me pogrešno: obožavam te ljude, ali me oni samo dovode do ludila. Najgori od njih je sujetan, umišljen i u… »
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti „lažni prijatelji"
Radio 021 16.02.2025
Oko polovine naših poznanika mogli bi da budu „frenemiji“ - engleska kovanica napravljena od „prijatelj i neprijatelj“, što bi u slobodnom prevodu mogao da bude lažni ili nazovi prijatelj i oni mogu da utiču na psihologiju i fizičko blagostanje… »
Vesti dana »
Indeks percepcije korupcije: Srbija prvi put najgora na Balkanu
Radio 021 pre 50 minutajoš 25 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 29 povezanih
VIDEO: Vojvođanski advokati na ulici – protest zbog izmene seta zakona iz oblasti pravosuđa
Zrenjaninski pre 1 satjoš 23 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Denver „prokockao“ prednost u poslednjih pola minuta: Jokić nije uspeo da pogodi za trijumf (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 30 povezanih