Povezane vesti
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti „lažni prijatelji"
BBC News 16.02.2025
Oko polovine naših poznanika mogli bi da budu „frenemiji“ - engleska kovanica napravljena od „prijatelj i neprijatelj“, što bi u slobodnom prevodu mogao da bude lažni ili nazovi prijatelj i oni mogu da utiču na psihologiju i fizičko blagostanje. Imam… »
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti „lažni prijatelji“
Južne vesti 16.02.2025
Thinkstock Imam problem. Imam prijatelje koje obožavam da mrzim. Moje „frenemije“, kako su poznati i oni bi mogli da utiču na moje zdravlje. Ne shvatite me pogrešno: obožavam te ljude, ali me oni samo dovode do ludila. Najgori od njih je sujetan… »
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti "lažni prijatelji"
NIN 16.02.2025
Imam problem. Imam prijatelje koje obožavam da mrzim. Moje "frenemije", kako su poznati i oni bi mogli da utiču na moje zdravlje. Ne shvatite me pogrešno: obožavam te ljude, ali me oni samo dovode do ludila. Najgori od njih je sujetan, umišljen i u… »
Koliko loši po vaše zdravlje mogu biti „lažni prijatelji"
Radio 021 16.02.2025
Oko polovine naših poznanika mogli bi da budu „frenemiji“ - engleska kovanica napravljena od „prijatelj i neprijatelj“, što bi u slobodnom prevodu mogao da bude lažni ili nazovi prijatelj i oni mogu da utiču na psihologiju i fizičko blagostanje… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 38 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 14 povezanih

U izradi je zakon o dobrobiti životinja – pošteda od bola, stresa, straha i patnje
Jugmedia pre 8 minutajoš 9 povezanih