Povezane vesti
Broj poginulih u poplavama u Kentakiju i Džordžiji porastao na devet
Euronews 17.02.2025
Broj poginulih u poplavama koje su izazvale jake kiše u američkim saveznim državama Džordžija i Kentaki porastao je danas na devet, javlja AP. Prethodno je saopšteno da su četiri osobe poginule nakon što se veći deo Sjedinjenih Američkih… »
Raste crni bilans: Broj poginulih u poplavama u Kentakiju i Džordžiji porastao na devet
Blic 17.02.2025
Broj poginulih u poplavama koje su izazvale jake kiše u američkim saveznim državama Džordžija i Kentaki porastao je danas na devet, javlja AP. Prethodno je saopšteno da su četiri osobe poginule nakon što se veći deo Sjedinjenih Američkih Država… »
Haos u Americi: Poplave i tornada odneli prve žrtve, hladnoća besni na severu
Blic 17.02.2025
Veći deo Sjedinjenih Američkih Država suočio sa jakim kišama koje su izazvale poplave u Kentakiju i Džordžiji, i najmanje četiri smrtna slučaja na jugoistoku zemlje, preneo je AP. U isto vreme, u ravnicama na severu SAD je veoma hladno, sa… »
Na istoku SAD devet osoba stradalo u nevremenu
Danas 16.02.2025
Devet osoba je poginulo u istočnom delu SAD, uključujući osam u Kentakiju, gde su jake kiše izazvale smrtonosne poplave i mobilisale službe za hitnu pomoć, saopštile su večeras lokalne vlasti. „Možemo da potvrdimo da je stradalo osam građana… »
Vesti dana »

Anđela Ruman bila trudna kad se na nju obrušila nadstrešnica: „Nisam izgubio samo sina, izgubio sam snaju i još jedno unuče“
Nova pre 4 satijoš 19 povezanih

Poslednja objava muzičara nenada stradalog u stravičnoj nesreći: Neposredno pred smrt objavio crno-belu fotografiju! "Preživeo sam previše oluja sam"
Kurir pre 57 minutajoš 22 povezane

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 7 satijoš 5 povezanih

Adelman o Jokiću: Jedva čekam subotu da im vratimo istom merom (video)
Sportski žurnal pre 3 satajoš 56 povezanih

Jokić mora da ga kazni: Legendarni Šek nedvosmislen u vezi Srbina! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 22 povezane