Povezane vesti
Uroš (29) je krenuo autobusom na posao, nikada više se nije vratio majci u zagrljaj: "Progovori sine, ponosu moj... Čekaj me!"…
Blic 17.02.2025
Uroš H. (29) poginuo je u teškoj saobraćajnoj koja se dogodila 27. januara kod Umke kada su se sudarila dva autobusa. Njegova porodica je nakon tragedije koja ju je zadesila neutešna, a na društvenim mrežama oglasila se Uroševa majka sa potresnom… »
„Rekao si da me nikada nećeš ostaviti“: Potresne reči majke Uroša (29) koji je poginuo u teškoj nesreći kod Umke
Nova 17.02.2025
Uroš H. (29) poginuo je u teškoj saobraćajnoj koja se dogodila 27. januara kod Umke kada su se sudarila dva autobusa. Njegova porodica je nakon tragedije koja ju je zadesila neutešna, a na društvenim mrežama oglasila se Uroševa majka sa potresnom… »
Uroš krenuo autobusom na posao i nikad se nije vratio kući, reči majke kidaju dušu: "Ponosu moj, čekaj me!"
Telegraf 17.02.2025
Preporučujemo. Majka Uroša H. (29), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj koja se dogodila 27. januara kod Umke kada su se sudarila dva autobusa, objavila je potresan status na društvenim mrežama. "Progovori sine, majkina lepoto, ponosu. Znam da ti i… »
Vesti dana »

Ukrajinski poslanik: Samo zajednička liturgija u Moskvi, Minsku i Kijevu može doneti mir
Politika pre 1 satjoš 33 povezane

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 239 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 95 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 6 satijoš 26 povezanih

Poznate nove cene goriva: Dizel ostaje isti, benzin skuplji za 2 dinara
InfoKG pre 7 satijoš 29 povezanih