Povezane vesti
Uroš (29) je krenuo autobusom na posao, nikada više se nije vratio majci u zagrljaj: "Progovori sine, ponosu moj... Čekaj me!"…
Blic 17.02.2025
Uroš H. (29) poginuo je u teškoj saobraćajnoj koja se dogodila 27. januara kod Umke kada su se sudarila dva autobusa. Njegova porodica je nakon tragedije koja ju je zadesila neutešna, a na društvenim mrežama oglasila se Uroševa majka sa potresnom… »
„Rekao si da me nikada nećeš ostaviti“: Potresne reči majke Uroša (29) koji je poginuo u teškoj nesreći kod Umke
Nova 17.02.2025
Uroš H. (29) poginuo je u teškoj saobraćajnoj koja se dogodila 27. januara kod Umke kada su se sudarila dva autobusa. Njegova porodica je nakon tragedije koja ju je zadesila neutešna, a na društvenim mrežama oglasila se Uroševa majka sa potresnom… »
Uroš krenuo autobusom na posao i nikad se nije vratio kući, reči majke kidaju dušu: "Ponosu moj, čekaj me!"
Telegraf 17.02.2025
Preporučujemo. Majka Uroša H. (29), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj koja se dogodila 27. januara kod Umke kada su se sudarila dva autobusa, objavila je potresan status na društvenim mrežama. "Progovori sine, majkina lepoto, ponosu. Znam da ti i… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 45 minutajoš 21 povezana
Vučić: Ishod pregovora sa SAD o novoj licenci NIS-a u narednih 48 sati; O pretnjama i uvredama: Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti
RTV pre 10 minutajoš 37 povezanih
Poplave u Vranju i Svilajncu: Evakuacija i zatvaranje mosta zbog visokog vodostaja
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 27 povezanih
Osmani raspustila Skupštinu Kosova: "Jedini mogući datum vanrednih izbora 28. decembar"
NIN pre 24 minutajoš 26 povezanih