Povezane vesti

Indi prolazi kroz životnu borbu! Pevačica se svim silama bori protiv zdravstvenog problema: Prvi put progovorila o svemu: Ovo…

Indi prolazi kroz životnu borbu! Pevačica se svim silama bori protiv zdravstvenog problema: Prvi put progovorila o svemu: Ovo…

Kurir pre 4 dana
Indi Aradinović je pravi borac za svoje zdravlje. Pevačica poseldnjih dana prolazi kroz agoniju zbog zdravstvenog stanja u kojem se nalazi. O detaljima je govorila za Kurir: - Ono što je važno i što želim da istaknem ljudima jeste da nije sramota… »
"To što imam ja, nažalost, ima još mnogo ljudi... Ova bolest napada jako inteligentne i empatične": Indi progovorila o…

"To što imam ja, nažalost, ima još mnogo ljudi... Ova bolest napada jako inteligentne i empatične": Indi progovorila o…

Blic pre 4 dana
Pevačica Indi Aradinović trenutno prolazi kroz težak, te je progovorio o borbi sa bolešću sa kojom se bori. - Ono što je važno i što želim da istaknem ljudima jeste da nije sramota biti bolestan.To je jedna velika borba koju ljudi vode, pa i ja… »
„Ova bolest napada jako inteligentne i empatične“: Našoj pevačici potvrđena dijagnoza F31.1

„Ova bolest napada jako inteligentne i empatične“: Našoj pevačici potvrđena dijagnoza F31.1

Nova pre 4 dana
Pevačica Indi Aradinović trenutno prolazi kroz težak period, a sada je progovorio o borbi sa zdravstvenim problemima. „Ono što je važno i što želim da istaknem ljudima jeste da nije sramota biti bolestan.To je jedna velika borba koju ljudi vode… »

Vesti dana »