Povezane vesti

"Svaki ulaz je imao svog kriminalca": Pevačica o odrastanju u opasnom okruženju: "Svakog dana je na putu od škole do kuće…

"Svaki ulaz je imao svog kriminalca": Pevačica o odrastanju u opasnom okruženju: "Svakog dana je na putu od škole do kuće…

Blic pre 4 dana
Pevačica Ana Stanić retko govori o svom privatnom životu, a večeras će u emisiji "Na terapiji" od 22h na Blic TV, govoriti o traumama iz detinjstva dok je živela u blokovima na Novom Beogradu devedesetih godina. Naime, Ana Stanić je odrasla u… »
"Uspela sam da se izvučem od kriminalca" Pevačica preživela jezivu situaciju: Kad je saznao da sam lagala, poručio mi je da…

"Uspela sam da se izvučem od kriminalca" Pevačica preživela jezivu situaciju: Kad je saznao da sam lagala, poručio mi je da…

Kurir pre 4 dana
Pevačica Ana Stanić na sceni je skoro tri decenije, ali retko kad govori o privatnom životu. Pevačica se prisetila nekih neugodnih i za nju traumatičnih situacija, koje su sigurno ostavile trag u njenom životu. - Jednom sam od jednog kriminalca… »
Ani Stanić pretio kriminalac: Otkrila detalje jezive situacije, uhvatio je u laži pa prošla pakao

Ani Stanić pretio kriminalac: Otkrila detalje jezive situacije, uhvatio je u laži pa prošla pakao

Mondo pre 4 dana
Ana Stanić prisetila se nedavno situacije iz mladosti koja je mogla skupo da je košta. Pevačica Ana Stanić već skoro tri decenije gradi muzičku karijeru, ali svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Ipak, nedavno se osvrnula na neke… »

Vesti dana »