Povezane vesti
Harmonikaš bio čest gost u kući pokojne Marine Tucaković, a sad je otkrio šta se tamo dešavalo: "Bila je prava domaćica…
Blic 17.02.2025
Kompozitor i harmonikaš Endži Mavrić dugo se družio sa pokojnom hitmejkerkom Marinom Tucaković, a otkrio je i da je stalno boravio kod nje u kući i kod njenog supruga Fute Radulovića. Endži tvrdi da je teško podneo njenu smrt, a najviše ga je razočarala… »
"U njihovoj kući sam proveo 10 godina" Poznati harmonikaš otkrio tajne iz doma Marije Tucaković i Fute: Znao sam te kućne…
Kurir 17.02.2025
Kompozitor i harmonikaš Endži Mavrić bio je dugogodišnji prijatelj sa tekstopiscem Marinom Tucaković. Kako kaže, stalno je boravio u kući i kod nje i njenog supruga Fute Radulovića. Endži je teško podneo njenu smrt, a najviše ga je razočarala činjenica… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 1 satjoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 4 satijoš 11 povezanih
Uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti: Pretio predsedniku Republike i njegovoj porodici na društvenoj mreži
Dnevnik pre 3 satajoš 22 povezane