Povezane vesti

„Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Zvezdina dominacija, Željkov zemljotres i oproštaj Bogdana i Jokića u Los Anđelesu…

„Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Zvezdina dominacija, Željkov zemljotres i oproštaj Bogdana i Jokića u Los Anđelesu…

Nova 17.02.2025
Crvena zvezda je osvojila peti Kup Radivoja Koraća zaredom i tako nastavila dominaciju, Petrušev je MVP, neko ne gubi finala, a neko je posebno podbacio u derbiju... Stigao je novi "Pick and roll". Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u… »
Novo saopštenje Partizana - ponovo zbog Kupa Radivoja Koraća

Novo saopštenje Partizana - ponovo zbog Kupa Radivoja Koraća

B92 17.02.2025
Ne smiruju se strasti posle "večitog” derbija u finalu Kupa Radivoja Koraća. Crvena zvezda je savladala Partizan sa 89:83, u finalu i osvojila peti uzastopni trofej. Košarkaške sudije su često tema broj jedan, čak i van okvira Srbije zbog čestih… »
Partizan se oglasio zbog vređanja Željka Obradovića i spomenuo vesnu čović: „Sudijska principijelnost“ (video)

Partizan se oglasio zbog vređanja Željka Obradovića i spomenuo vesnu čović: „Sudijska principijelnost“ (video)

Hot sport 17.02.2025
Strasti se ne smiruju! Finale Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana donelo je mnogo uzbuđenja, a nakon trijumfa crveno-belih rezultatom 89:83, strasti se ne smiruju. Iako je utakmica bila izuzetno kvalitetna u košarkaškom smislu, u… »
„I Željko je čovek pa pogreši, Teo je iznenadio“: Gledajte specijalni „Pick and roll“ sa Mićom Berićem VIDEO

„I Željko je čovek pa pogreši, Teo je iznenadio“: Gledajte specijalni „Pick and roll“ sa Mićom Berićem VIDEO

Nova 17.02.2025
Crvena zvezda je peti put zaredom osvojila Kup Radivoja Koraća, Filip Petrušev je MVP, ko je posebno razočarao, a ko iznenadio? I zašto je sve u znaku broja pet u novoj epizodi podcasta "Pick and roll". Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez… »
Predsednik Srbije komentarisao vređanje trenera Partizana tokom finala Kupa Koraća

Predsednik Srbije komentarisao vređanje trenera Partizana tokom finala Kupa Koraća

Danas 17.02.2025
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan posle produžetka u finalu Kupa Radivoja Koraća, ali je senku na uspeh izabranika Janisa Sferopulosa bacilo ponašanje navijača crveno-belih koji su sa tribina niškog „Čaira“ vređali trenera… »
Oglasio se Vučić povodom vređanja Željka Obradovića: „Bez obzira šta ja mislim o njemu…“ (video)

Oglasio se Vučić povodom vređanja Željka Obradovića: „Bez obzira šta ja mislim o njemu…“ (video)

Hot sport 17.02.2025
Evo šta je rekao predsednik Srbije! Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić osvrnuo se na dešavanja sa sportskih terena tokom gostovanja na televiziji „Pink“ u nedelju uveče. Jedna od tema bile su uvrede upućene treneru Partizana, Željku… »
Nebojša Čović otkrio! Kup Radivoja Koraća nikada više neće biti isti

Nebojša Čović otkrio! Kup Radivoja Koraća nikada više neće biti isti

Večernje novosti 17.02.2025
Kup Radivoja Koraća u Nišu završen je u subotu uzbudljivim finalom u kojem je Crvena zvezda nakon produžetka pobedila Partizan i osvojila petu "Žućkovu levicu" u nizu. FOTO: M. Vukadinović Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović… »
Nebojša Čović: Bilo je manipulacija, pravili su od sebe žrtvu

Nebojša Čović: Bilo je manipulacija, pravili su od sebe žrtvu

Sport klub 17.02.2025
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović komentarisao je dešavanja sa Kupa Radivoja Koraća, koji je u subotu okončan u niškom "Čairu". Crvena zvezda je posle 45 minuta košarke savladala Partizan i peti put zaredom osvojila… »
Aleksandar Vučić komentarisao vređanje Željka Obradovića

Aleksandar Vučić komentarisao vređanje Željka Obradovića

Sport klub 17.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju uveče je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom govorio o ostalim temama, a kao i često dosad tema su bila dešavanja na sportskim događajima. Konkretno, Vučić je govorio o uvredama na račun Željka… »
VIDEO Vučić opravdava vređanje Željka Obradovića, upleo i politiku: „I ja bih ranije to radio“

VIDEO Vučić opravdava vređanje Željka Obradovića, upleo i politiku: „I ja bih ranije to radio“

Nova 17.02.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, pokušava da se dodvori i jednima i drugima. Kao i uvek. Ipak, bilo kako bilo skandalozno je da predsednik jedne zemlje govori da bi i on vređao protivničkog trenera. Željko Obradović je doživeo salvu uvreda na… »

Vesti dana »