Повезане вести

„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина доминација, Жељков земљотрес и опроштај Богдана и Јокића у Лос Анђелесу ВИДЕО…

„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина доминација, Жељков земљотрес и опроштај Богдана и Јокића у Лос Анђелесу ВИДЕО…

Нова 17.02.2025
Црвена звезда је освојила пети Куп Радивоја Кораћа заредом и тако наставила доминацију, Петрушев је МВП, неко не губи финала, а неко је посебно подбацио у дербију... Стигао је нови "Пицк анд ролл". Раиффеисен банка, пријатељ… »
Ново саопштење Партизана - поново због Купа Радивоја Кораћа

Ново саопштење Партизана - поново због Купа Радивоја Кораћа

Б92 17.02.2025
Не смирују се страсти после "вечитог” дербија у финалу Купа Радивоја Кораћа. Црвена звезда је савладала Партизан са 89:83, у финалу и освојила пети узастопни трофеј. Кошаркашке судије су често тема број један, чак и ван оквира… »
Партизан се огласио због вређања Жељка Обрадовића и споменуо весну човић: „Судијска принципијелност“ (видео)

Партизан се огласио због вређања Жељка Обрадовића и споменуо весну човић: „Судијска принципијелност“ (видео)

Хот спорт 17.02.2025
Страсти се не смирују! Финале Купа Радивоја Кораћа између Црвене звезде и Партизана донело је много узбуђења, а након тријумфа црвено-белих резултатом 89:83, страсти се не смирују. Иако је утакмица била изузетно квалитетна у… »
„И Жељко је човек па погреши, Тео је изненадио“: Гледајте специјални „Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем ВИДЕО

„И Жељко је човек па погреши, Тео је изненадио“: Гледајте специјални „Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем ВИДЕО

Нова 17.02.2025
Црвена звезда је пети пут заредом освојила Куп Радивоја Кораћа, Филип Петрушев је МВП, ко је посебно разочарао, а ко изненадио? И зашто је све у знаку броја пет у новој епизоди подцаста "Пицк анд ролл". Раиффеисен банка… »
Председник Србије коментарисао вређање тренера Партизана током финала Купа Кораћа

Председник Србије коментарисао вређање тренера Партизана током финала Купа Кораћа

Данас 17.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде победили су Партизан после продужетка у финалу Купа Радивоја Кораћа, али је сенку на успех изабраника Јаниса Сферопулоса бацило понашање навијача црвено-белих који су са трибина нишког „Чаира“ вређали… »
Огласио се Вучић поводом вређања Жељка Обрадовића: „Без обзира шта ја мислим о њему…“ (видео)

Огласио се Вучић поводом вређања Жељка Обрадовића: „Без обзира шта ја мислим о њему…“ (видео)

Хот спорт 17.02.2025
Ево шта је рекао председник Србије! Председник Србије, Александар Вучић осврнуо се на дешавања са спортских терена током гостовања на телевизији „Пинк“ у недељу увече. Једна од тема биле су увреде упућене тренеру Партизана… »
Небојша Човић открио! Куп Радивоја Кораћа никада више неће бити исти

Небојша Човић открио! Куп Радивоја Кораћа никада више неће бити исти

Вечерње новости 17.02.2025
Куп Радивоја Кораћа у Нишу завршен је у суботу узбудљивим финалом у којем је Црвена звезда након продужетка победила Партизан и освојила пету "Жућкову левицу" у низу. ФОТО: М. Вукадиновић Председник Кошаркашког савеза Србије… »
Небојша Човић: Било је манипулација, правили су од себе жртву

Небојша Човић: Било је манипулација, правили су од себе жртву

Спорт клуб 17.02.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић коментарисао је дешавања са Купа Радивоја Кораћа, који је у суботу окончан у нишком "Чаиру". Црвена звезда је после 45 минута кошарке савладала Партизан и пети пут заредом… »
Александар Вучић коментарисао вређање Жељка Обрадовића

Александар Вучић коментарисао вређање Жељка Обрадовића

Спорт клуб 17.02.2025
Председник Србије Александар Вучић у недељу увече је на телевизији са националном фреквенцијом говорио о осталим темама, а као и често досад тема су била дешавања на спортским догађајима. Конкретно, Вучић је говорио о увредама… »
ВИДЕО Вучић оправдава вређање Жељка Обрадовића, уплео и политику: „И ја бих раније то радио“

ВИДЕО Вучић оправдава вређање Жељка Обрадовића, уплео и политику: „И ја бих раније то радио“

Нова 17.02.2025
Александар Вучић, председник Србије, покушава да се додвори и једнима и другима. Као и увек. Ипак, било како било скандалозно је да председник једне земље говори да би и он вређао противничког тренера. Жељко Обрадовић је… »

Вести дана »