Повезане вести

Умро Горан Анђелић Маказа: Због броја преживелих сачекуша га звали црногорски Кристијан Голубовић

Умро Горан Анђелић Маказа: Због броја преживелих сачекуша га звали црногорски Кристијан Голубовић

Блиц 17.02.2025
Горан Анђелић Маказа умро је недељу у Црној Гори, од жестоког момка деведесетих се опраштају на друштвеним мрежама. Жестоки момак из Бара често је био на мети супарничких криминалних група, те је тако својевремено преживео чак… »
Црногорског кристијана голубовића издало срце? Преживео девет атентата, важио за "опасну главу" деведесетих, познаници и…

Црногорског кристијана голубовића издало срце? Преживео девет атентата, важио за "опасну главу" деведесетих, познаници и…

Блиц 17.02.2025
Жестоки момак Горан Анђелић звани Маказа, који је преминуо у недељу биће сахрањен у уторак у свом родном Бару. Црногорца који је неким чудом успео да преживи девет атентата на вечни починак испратиће породица и пријатељи који… »
"Видео сам га пре 10 Дана, жалио се да хоће... Тешко је дисао" Одлазак жестоког момка погодио његове пријатеље! Опраштају се…

"Видео сам га пре 10 Дана, жалио се да хоће... Тешко је дисао" Одлазак жестоког момка погодио његове пријатеље! Опраштају се…

Курир 17.02.2025
Жестоки момак Горан Анђелић звани Маказа, који је преминуо у недељу биће сахрањен у уторак у свом родном Бару. Жилавог Црногорца који је неким чудом успео да преживи девет атентата на вечни починак испратиће породица и… »
"Видео сам га пре 10 дана, тешко је дисао": Опраштање од жестоког момка, Маказа преживео 9 атентата

"Видео сам га пре 10 дана, тешко је дисао": Опраштање од жестоког момка, Маказа преживео 9 атентата

Мондо 17.02.2025
Од преминулог Горана Анђелића опраштају се породица и пријатељи. Горан Анђелић звани Маказа, који је преминуо у недељу биће сахрањен у уторак у свом родном Бару. Црногорац је ћудом преживео чак девет атентата, а на вечни… »

Вести дана »