Povezane vesti
"Kad smo počeli proces imao sam crnu kosu": Rama i Mickoski nisu optimisti da će njihove države uskoro u EU: "Promenite ime…
Blic 17.02.2025
Kako će ubuduće izgledati politika proširenja EU u atmosferi bezbednosnih i ekonomskih rizika s kojima se trenutno suočava Evropa? Hoće li tokom mandata nove Komisije EU konačno biti postignut značajniji napredak u integraciji balkanskih zemalja? Koje su… »
„Mi smo i dalje tamo gde smo bili pre 15 godina. Zašto je to tako?“ Mickoski i Rama o odnosu EU prema Zapadnom Balkanu
Nova 17.02.2025
Kako će ubuduće izgledati politika proširenja EU u atmosferi bezbednosnih i ekonomskih rizika s kojima se trenutno suočava Evropa? Hoće li tokom mandata nove Komisije EU konačno biti postignut značajniji napredak u integraciji balkanskih zemalja? Koje su… »
Edi Rama u Minhenu: „Nas je bez Rusa 700 miliona u Evropi“
Dojče vele 17.02.2025
U Minhenu je u nedelju (16. 2.) u okviru Bezbednosne konferencije održana i panel diskusija o situaciji na Balkanu i „ubrzavanju“ procesa proširenja Evropske unije. Koje su bile glavne poruke? Kako će ubuduće izgledati politika proširenja EU u atmosferi… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vlasti je bitan privid da se obrazovanje odvija normalno
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 14 povezanih

Iz Pionirskog parka reagovali na najavu studentskog protesta na Vidovdan: „Hoće da nas ubiju“
Nedeljnik pre 6 minutajoš 8 povezanih

Glavni međunarodni aerodrom u Izraelu zatvoren do daljeg zbog sukoba sa Iranom
N1 Info pre 4 satijoš 29 povezanih