Povezane vesti

Nejmar strelac posle 502 dana: Dao sam gol za čitav Brazil!

Nejmar strelac posle 502 dana: Dao sam gol za čitav Brazil!

Večernje novosti pre 3 dana
BAŠ je dobro videti ga opet kako pleše po terenu i daje gol, makar sa bele tačke. Nejmar (33), veliki fudbalski majstor, zablistao je kao nekad u pobedi njegovog Santosa protiv Agva Sante u šampionatu države Sao Paolo - 3:1. Foto: EPA-EFE/GUILHERME… »
Nejmar: "Opet se radujem fudbalu"

Nejmar: "Opet se radujem fudbalu"

B92 pre 3 dana
Fudbaler Santosa Nejmar izjavio je nakon što je postigao prvi gol posle 502 dana da ponovo otkriva radost i želju za igrom. Nejmar (33) se nedavno vratio u Santos posle 12 godina i jutros je na utakmici protiv Agua Sante u 10. kolu brazilske Pauliste… »
Nejmar: Ponovo otkrivam radost i želju za fudbalom

Nejmar: Ponovo otkrivam radost i želju za fudbalom

Sportski žurnal pre 3 dana
„Bio sam nestrpljiv da postignem gol i posvetim navijačima i porodici”. Fudbaler Santosa Nejmar je izjavio da ponovo otkriva radost i želju za igrom. Nedavno se vratio u matični klub posle 12 godina i jutros je protiv Agua Sante u desetom kolu… »
Kada ima želju, on je jedan od najboljih na svetu: Nejmar postigao prvenac nakon povratka u Santos! (video)

Kada ima želju, on je jedan od najboljih na svetu: Nejmar postigao prvenac nakon povratka u Santos! (video)

Hot sport pre 4 dana
On je nešto najzabavnije što nam je fudbal pružio u poslednjih 15 godina! Brazilski fudbalski virtuoz, Nejmar, postigao je svoj prvi gol otkako se vratio u Santos u kojem je započeo karijeru, potvrdivši da i dalje poseduje magiju u nogama. On je bio… »
Nejmar posle 12 godina strelac za Santos

Nejmar posle 12 godina strelac za Santos

Sport klub pre 4 dana
Konačno! Nejmar se vratio u Santos i postigao prvi gol. Trajala je agonija nekadašnjeg brazilskog reprezentativca zbog brojnih povreda i odsustva sa terena, ali tome je, nada se i Nejmar konačno došao kraj. Bivši fudbaler Barselone, PSŽ-a i Al… »
Nejmar počeo da pogađa - Prvi gol u drugom mandatu u Santosu

Nejmar počeo da pogađa - Prvi gol u drugom mandatu u Santosu

Sportske.net pre 4 dana
Brazilska fudbalska mega-zvezda Nejmar postigao je svoj prvi pogodak otkako se vratio u Santos. Nekadašnji as Barselone i Pari Sen Žermena upisao se u listu strelaca u pobedi njegovog tima nad ekipom Agua Santa rezultatom 3:1. Ovaj meč je odigran u… »

Vesti dana »