Povezane vesti
Gitarista grupe Dors: Trebalo je da prvi hit nazovem – Ne palite mi vatru
Danas 17.02.2025
Gitarista i kompozitor mnogih pesama grupe Dors (The Doors) Robi Kriger (Robby Krieger) izjavio je ironično da prvi i najveći hit grupe, pesmu Light My Fire (Zapali mi vatru) nije trebalo tako nazvati. „Trebalo je da se zove ‘Ne palite mi vatru'“, kazao… »
Gitarista grupe Dors: Trebalo je da prvi hit nazovem – „Ne palite mi vatru“
N1 Info 17.02.2025
Gitarista i kompozitor mnogih pesama grupe Dors Robi Kriger izjavio je ironično da prvi i najveći hit grupe, pesmu Light My Fire (Zapali mi vatru) nije trebalo tako nazvati. „Trebalo je da se zove ‘Ne palite mi vatru'“, kazao je Kriger uz gorki osmeh… »
Vesti dana »
Ovo je uhapšeni komandant elitne jedinice policije: Prvi čovek Interventne 92 tereti se za trgovinu uticajem, prikrivao pucnjavu u restoranu u Beogradu?! (foto)
Kurir pre 17 minutajoš 64 povezane
RHMZ izdao upozorenje na nepogode sa grmljavinom za danas i sutra
Nedeljnik pre 2 satajoš 40 povezanih
Završeno još jedno ročište u slučaju "Generalštab": U sudu ministar Selaković i još troje optuženih, novi pretres zakazan za septembar (foto, video)
Blic pre 51 minutajoš 25 povezanih
Centralna komanda SAD: Precizan odgovor na obaranje "apača"; Teheran: Preispitaćemo diplomatski proces sa Vašingtonom
RTS pre 26 minutajoš 24 povezane
Apostolović: Nemačko-francuski non-pejper dobar za Srbiju, ubrzaće otvaranje klastera
Euronews pre 46 minutajoš 16 povezanih