Povezane vesti

"Govorila mi je: Mama, oporaviću se, upisaću fakultet": Bolna ispovest majke koja je izgubila ćerku u borbi sa rakom

"Govorila mi je: Mama, oporaviću se, upisaću fakultet": Bolna ispovest majke koja je izgubila ćerku u borbi sa rakom

Blic pre 3 dana
Kikinda se, kao i mnogi gradovi širom Srbije, pridružila obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara. Ovaj dan je prilika da se sa dubokim poštovanjem setimo dece koja se hrabro bore protiv teške bolesti i odamo počast onima koji… »
"Mama, ja ću se oporaviti, upisaću fakultet": Mlada Jelena (19) do kraja verovala da će pobediti rak, njene reči kidaju…

"Mama, ja ću se oporaviti, upisaću fakultet": Mlada Jelena (19) do kraja verovala da će pobediti rak, njene reči kidaju…

Kurir pre 4 dana
Svetski dan dece obolele od raka, 15. februar, obeležen je i ove godine širom Srbije. Jedan od gradova u kome je organizovana manifestacija tim povodom jeste - Kikinda. Bila je to prilika da se naklon do poda načini svoj deci koja se lavovski bore… »
Govorila mi je "mama, ja ću se oporaviti, upisaću fakultet": Jelena (19) do kraja verovala da će pobediti rak

Govorila mi je "mama, ja ću se oporaviti, upisaću fakultet": Jelena (19) do kraja verovala da će pobediti rak

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Svetski dan dece obolele od raka, 15. februar, obeležen je i ove godine širom Srbije. Jedan od gradova u kome je organizovana manifestacija tim povodom jeste - Kikinda. Bila je to prilika da se naklon do poda načini svoj deci koja se… »

Vesti dana »