Повезане вести

"Говорила ми је: Мама, опоравићу се, уписаћу факултет": Болна исповест мајке која је изгубила ћерку у борби са раком

"Говорила ми је: Мама, опоравићу се, уписаћу факултет": Болна исповест мајке која је изгубила ћерку у борби са раком

Блиц 17.02.2025
Кикинда се, као и многи градови широм Србије, придружила обележавању Светског дана деце оболеле од рака, 15. фебруара. Овај дан је прилика да се са дубоким поштовањем сетимо деце која се храбро боре против тешке болести и одамо… »
"Мама, ја ћу се опоравити, уписаћу факултет": Млада Јелена (19) до краја веровала да ће победити рак, њене речи кидају душу…

"Мама, ја ћу се опоравити, уписаћу факултет": Млада Јелена (19) до краја веровала да ће победити рак, њене речи кидају душу…

Курир 17.02.2025
Светски дан деце оболеле од рака, 15. фебруар, обележен је и ове године широм Србије. Један од градова у коме је организована манифестација тим поводом јесте - Кикинда. Била је то прилика да се наклон до пода начини свој деци… »
Говорила ми је "мама, ја ћу се опоравити, уписаћу факултет": Јелена (19) до краја веровала да ће победити рак

Говорила ми је "мама, ја ћу се опоравити, уписаћу факултет": Јелена (19) до краја веровала да ће победити рак

Телеграф 17.02.2025
Препоручујемо. Светски дан деце оболеле од рака, 15. фебруар, обележен је и ове године широм Србије. Један од градова у коме је организована манифестација тим поводом јесте - Кикинда. Била је то прилика да се наклон до пода… »

Вести дана »