Povezane vesti

Kombi se sam pokrenuo i naleteo na decu! Užas u Splitu: Mališani se vraćali sa izleta, sve hitne službe na terenu

Kombi se sam pokrenuo i naleteo na decu! Užas u Splitu: Mališani se vraćali sa izleta, sve hitne službe na terenu

Blic pre 4 dana
Kombi u Splitu je nekako uspeo sam da se pokrene, nakon čega je vozilo naletelo na grupu dece, javlja Slobodna Dalmacija. Kako kažu iz policije, kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece koja su u tom trenutku bila s učiteljicom. Dodaju da je… »
Kombi naleteo na grupu dece u Splitu: Horor u Hrvatskoj, najmanje petoro mališana hitno prevezeno u bolnicu

Kombi naleteo na grupu dece u Splitu: Horor u Hrvatskoj, najmanje petoro mališana hitno prevezeno u bolnicu

Kurir pre 3 dana
Potresna saobraćajna nesreća dogodila se danas u Splitu, na križanju Vukovarske i Ninske ulice u delu grada Visoka. Policija je dojavu o nesreći dobila oko 14:00 sati. Kako je javila PU splitsko-dalmatinska, kombi se sam pokrenuo i pri tome naletjelo… »
Kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece s učiteljicom, ima povređenih: Teška nesreća u Splitu

Kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece s učiteljicom, ima povređenih: Teška nesreća u Splitu

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Teška nesreća se dogodila danas u Splitu na raskrsnici Vukovarske i Ninske ulice. Kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece koja su u tom trenutku bila s učiteljicom, preneo je portal 24.sata.hr. Lekarsku pomoć zatražilo je pet… »

Vesti dana »