Повезане вести

Комби се сам покренуо и налетео на децу! Ужас у Сплиту: Малишани се враћали са излета, све хитне службе на терену

Комби се сам покренуо и налетео на децу! Ужас у Сплиту: Малишани се враћали са излета, све хитне службе на терену

Блиц 17.02.2025
Комби у Сплиту је некако успео сам да се покрене, након чега је возило налетело на групу деце, јавља Слободна Далмација. Како кажу из полиције, комби се сам покренуо и налетео на групу деце која су у том тренутку била с… »
Комби налетео на групу деце у Сплиту: Хорор у Хрватској, најмање петоро малишана хитно превезено у болницу

Комби налетео на групу деце у Сплиту: Хорор у Хрватској, најмање петоро малишана хитно превезено у болницу

Курир 17.02.2025
Потресна саобраћајна несрећа догодила се данас у Сплиту, на крижању Вуковарске и Нинске улице у делу града Висока. Полиција је дојаву о несрећи добила око 14:00 сати. Како је јавила ПУ сплитско-далматинска, комби се сам покренуо… »
Комби се сам покренуо и налетео на групу деце с учитељицом, има повређених: Тешка несрећа у Сплиту

Комби се сам покренуо и налетео на групу деце с учитељицом, има повређених: Тешка несрећа у Сплиту

Телеграф 17.02.2025
Препоручујемо. Тешка несрећа се догодила данас у Сплиту на раскрсници Вуковарске и Нинске улице. Комби се сам покренуо и налетео на групу деце која су у том тренутку била с учитељицом, пренео је портал 24.сата.хр. Лекарску помоћ… »

Вести дана »