Povezane vesti
Kombi se sam pokrenuo i naleteo na decu! Užas u Splitu: Mališani se vraćali sa izleta, sve hitne službe na terenu
Blic 17.02.2025
Kombi u Splitu je nekako uspeo sam da se pokrene, nakon čega je vozilo naletelo na grupu dece, javlja Slobodna Dalmacija. Kako kažu iz policije, kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece koja su u tom trenutku bila s učiteljicom. Dodaju da je… »
Kombi naleteo na grupu dece u Splitu: Horor u Hrvatskoj, najmanje petoro mališana hitno prevezeno u bolnicu
Kurir 17.02.2025
Potresna saobraćajna nesreća dogodila se danas u Splitu, na križanju Vukovarske i Ninske ulice u delu grada Visoka. Policija je dojavu o nesreći dobila oko 14:00 sati. Kako je javila PU splitsko-dalmatinska, kombi se sam pokrenuo i pri tome naletjelo na… »
Kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece s učiteljicom, ima povređenih: Teška nesreća u Splitu
Telegraf 17.02.2025
Preporučujemo. Teška nesreća se dogodila danas u Splitu na raskrsnici Vukovarske i Ninske ulice. Kombi se sam pokrenuo i naleteo na grupu dece koja su u tom trenutku bila s učiteljicom, preneo je portal 24.sata.hr. Lekarsku pomoć zatražilo je pet osoba… »
Vesti dana »

Građani, trk u menjačnicu Važna promena stupa danas na snagu, oglasila se NBS
Alo pre 3 minutajoš 3 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak, 31. jul: Danas pretežno sunčano, temperatura do 29 stepeni
Beta pre 5 satijoš 4 povezane

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Poznata Srpkinja (42) smršala 30 kilograma, a sad slikama sa Sejšela napravila pometnju: U topu i šortsu pokazala obline, nema ni gram sala
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana

Srbija između 2 ekstrema - temperatura do 50 stepeni i razornih oluja: "Nema oblasti koja će biti bezbedna!"
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana