Povezane vesti

Dijana je samo htela da pomogne ćerki, a onda se ispostavilo da u rukama ima odličan biznis! Kad je vide, misle pravi puding…

Dijana je samo htela da pomogne ćerki, a onda se ispostavilo da u rukama ima odličan biznis! Kad je vide, misle pravi puding…

Blic pre 3 dana
Nekada su domaći sapuni od životinjske masti i kaustične sode bili osnovno higijensko sredstvo, ali su vremenom pali u zaborav. Ipak, Dijana Rančić iz Čačka odlučila je da sačuva znanje svojih baka i prilagodi ga savremenim potrebama. Njena… »
Dijana iz Čačka zbog ćerke osnovala biznis koji cveta: Pravi domaće sapune, tvrdi da peru sve sem obraza

Dijana iz Čačka zbog ćerke osnovala biznis koji cveta: Pravi domaće sapune, tvrdi da peru sve sem obraza

Mondo pre 3 dana
Dijana je zbog ćerke osnovala biznis koji cveta. Nekada su domaći sapuni od životinjske masti i kaustične sode bili osnovno higijensko sredstvo, ali su vremenom pali u zaborav. Ipak, Dijana Rančić iz Čačka odlučila je da sačuva znanje svojih… »
Peru sve sem obraza: Dijana je želela da izleči kćerku a onda je pokrenula odličan posao, pravi domaće sapune po receptu…

Peru sve sem obraza: Dijana je želela da izleči kćerku a onda je pokrenula odličan posao, pravi domaće sapune po receptu…

RINA pre 4 dana
Peru sve sem obraza: Dijana je želela da izleči kćerku a onda je pokrenula odličan posao, pravi domaće sapune po receptu njene bake (FOTO) Čačak - Nekada su domaći sapuni od životinjske masti i kaustične sode bili osnovno higijensko sredstvo… »

Vesti dana »