Povezane vesti
Dijana je samo htela da pomogne ćerki, a onda se ispostavilo da u rukama ima odličan biznis! Kad je vide, misle pravi puding…
Blic 17.02.2025
Nekada su domaći sapuni od životinjske masti i kaustične sode bili osnovno higijensko sredstvo, ali su vremenom pali u zaborav. Ipak, Dijana Rančić iz Čačka odlučila je da sačuva znanje svojih baka i prilagodi ga savremenim potrebama. Njena priča počela… »
Dijana iz Čačka zbog ćerke osnovala biznis koji cveta: Pravi domaće sapune, tvrdi da peru sve sem obraza
Mondo 17.02.2025
Dijana je zbog ćerke osnovala biznis koji cveta. Nekada su domaći sapuni od životinjske masti i kaustične sode bili osnovno higijensko sredstvo, ali su vremenom pali u zaborav. Ipak, Dijana Rančić iz Čačka odlučila je da sačuva znanje svojih baka i… »
Peru sve sem obraza: Dijana je želela da izleči kćerku a onda je pokrenula odličan posao, pravi domaće sapune po receptu njene…
RINA 17.02.2025
Peru sve sem obraza: Dijana je želela da izleči kćerku a onda je pokrenula odličan posao, pravi domaće sapune po receptu njene bake (FOTO) Čačak - Nekada su domaći sapuni od životinjske masti i kaustične sode bili osnovno higijensko sredstvo, ali su… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine Srbije, na početku pitanja predstavnicima vlasti
NIN pre 15 minutajoš 28 povezanih
Japan pogodio zemljotres jačine 7,1 stepen, izdato upozorenje na cunami
RTV pre 50 minutajoš 26 povezanih
"Palimo najviši stepen upozorenja" Kreće pakleni talas, ne vidi mu se kraj, a ovih 5 dana će tek biti nepodnošljivi: Udružuju se 2 pojave, jedva ćemo da dišemo
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih
Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, putnici bežali kroz tunel
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih
Ukrajina poslala skoro 400 dronova na Moskvu uoči sastanka Zelenskog i Trampa: Pogođena fabrika, diže se crni Rim
Blic pre 30 minutajoš 18 povezanih