Повезане вести

Ради се десило оно на шта је отац упозоравао, сад се жестоко каје: Раде открио детаље онога што се догодило

Ради се десило оно на шта је отац упозоравао, сад се жестоко каје: Раде открио детаље онога што се догодило

Свет & Скандал 17.02.2025
Отац Раде Манојловић открио шта замера ћерки Раде Манојловић, отац Раде Мањоловић веома је поносан на све оно што је његова ћерка постигла, међутим, како каже, постоји једна ствар коју јој замера када је њена каријера у… »
"Дешавале су се крађе": Отац Ради Манојловић ово жестоко замерио: "Рекао сам јој да броји паре"

"Дешавале су се крађе": Отац Ради Манојловић ово жестоко замерио: "Рекао сам јој да броји паре"

Блиц 17.02.2025
Певачица Рада Манојловић одувек је истицала колико је везана за своју породицу. Сестра Маја недавно јој је постала менаџерка, а отац који живи у Четережу, јој је велика подршка. Радин отац својевремено је испричао колико је било… »
"Терао сам је да броји паре, видео сам да неко узима" Отац Раде Манојловић открио све о односу с ћерком па изненадио својим…

"Терао сам је да броји паре, видео сам да неко узима" Отац Раде Манојловић открио све о односу с ћерком па изненадио својим…

Курир 17.02.2025
Рада Манојловић изуетно је везана за своју породицу. Сестра Маја јој је манџерка, а отац Раде Манојловић, који живи у Четережу, јој је велика подршка. Он је једном приликом испричао колико је било потребно одрицања да би… »

Вести дана »