Povezane vesti

Karlik Džouns se oglasio dva dana posle finala - Dve reči su bile dovoljne

Karlik Džouns se oglasio dva dana posle finala - Dve reči su bile dovoljne

Sportske.net pre 4 dana
Najbolji košarkaš Partizana na minulom Kupu Radivoja Koraća Karlik Džouns oglasio se putem svog Instagram profila, što je prva interakcija sa javnošču od izgubljenog finala takmičenja od Crvene zvezde. Reprezentativac Južnog Sudana je blistao na… »
Majk Daum oduševio hit objavom: „Je li to Srbi znaju nešto što mi ne znamo?“ (foto)

Majk Daum oduševio hit objavom: „Je li to Srbi znaju nešto što mi ne znamo?“ (foto)

Hot sport pre 3 dana
Amerikanac se leči tradicionalnom srpskom metodom! Košarkaš Crvene zvezde, Majk Daum, koji se već duže vreme oporavlja od povrede kolena, nasmejao je svoje pratioce na Instagramu neobičnom objavom. Naime, Daum je podelio fotografiju svog otečenog… »
Karlik Džouns se oglasio prvi put posle Kupa: Grobarima poslao jasnu poruku i to na srpskom

Karlik Džouns se oglasio prvi put posle Kupa: Grobarima poslao jasnu poruku i to na srpskom

Mondo pre 3 dana
Karlik Džouns se na svom instagram nalogu oglasio prvi put posle finala Kupa Radivoja Koraća. Partizan je poražen u Kupu Radivoja Koraća, a možda je sve moglo biti drugačije... Crno-beli su u samoj završnici bili na korak od pobede, pošto je tri… »
Karlik Džons se oglasio na srpskom, poruka će se svideti svim „grobarima“ FOTO

Karlik Džons se oglasio na srpskom, poruka će se svideti svim „grobarima“ FOTO

Nova pre 3 dana
Karlik Džons, bek Partizana, oglasio se na srpskom nekoliko dana nakon što je završen Kup Radivoja Koraća u kome su crno-beli poraženi od Crvene zvezde u finalu (89:83). Karlik Džons je bio najbolji pojedinac na toj utakmici, ne samo u Partizanu… »
"Šta ovo Srbi rade?!" Stranac u Beogradu u totalnom šoku (foto)

"Šta ovo Srbi rade?!" Stranac u Beogradu u totalnom šoku (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
Srbija, tačnije Beograd, mesto je gde je jedan poznati stranac - danas ostao potpuno zatečen. Najnovije vesti vezane za KK Crvena zvezda tome svedoče, i to na prilično zanimljiv način. Foto V. S. Glavni akter ove priče je igrač crveno-belih Majk… »
"Da li Srbi znaju nešto što mi ne znamo?" FOTO

"Da li Srbi znaju nešto što mi ne znamo?" FOTO

B92 pre 3 dana
Majk Daum, košarkaš Crvene zvezde, imao je blizak susret sa srpskom kućnom medicinom. Amerikanac nije sa timom od početka godine zbog problema sa kolenom, te je našao neočekivano rešenje. Na koleno je stavio list kupusa, kako bi ublažio otok posle… »
Kako izlečiti otečeno koleno? Daum otkrio originalan srpski način

Kako izlečiti otečeno koleno? Daum otkrio originalan srpski način

Sport klub pre 4 dana
Majk Daum je kao posmatrač ispratio Kup Radivoja Koraća u Nišu, košarkaš Zvezde već duže vreme ne igra zbog povrede, pa ima vremena za zanimljive objave na Instagramu. Simpatični Amerikanac pohvalio se da je otkrio originalan srpski način za… »
„Da li Srbi znaju nešto što mi ne znamo?“: Zvezdin Amerikanac se leči na tradicionalan srpski način FOTO

„Da li Srbi znaju nešto što mi ne znamo?“: Zvezdin Amerikanac se leči na tradicionalan srpski način FOTO

Nova pre 4 dana
Majk Daum, Amerikanac koji nastupa za Crvenu zvezdu, već dugo vremena je van terena zbog povrede i možda će mu ova srpska tradicionalna pomoć ubrzati povratak. Daum se na svom Instagram nalogu pohvalio da je otkrio originalan srpski način za lečenje… »

Vesti dana »