Povezane vesti

"Nisam videla na vreme": Milica Todorović napravila haos na mrežama novim oglašavanjem nakon hapšenja verenika

"Nisam videla na vreme": Milica Todorović napravila haos na mrežama novim oglašavanjem nakon hapšenja verenika

Mondo pre 4 dana
Posle raskida veridbe, pevačica je produžila u kafanu iz koje je nastavila da zabavlja svoje pratioce objavama putem Instagrama. Bivši verenik Milice Todorović, pre nekoliko dana je uhapšen u Beogradu po Interpolovoj poternici za krivično delo… »
(Video) "učim sad da patim, kad naivna sam bila": Milica Todorović se snimila u kafani, svi misle da je ove reči posvetila…

(Video) "učim sad da patim, kad naivna sam bila": Milica Todorović se snimila u kafani, svi misle da je ove reči posvetila…

Blic pre 4 dana
Kao bomba je odjeknula vest da je verenik Milice Todorović, Mario B., uhapšen po Interpolovoj poternici, u Beogradu. Milica se sada oglasila na svom Instagram profilu i pokazala kako provodi vreme. Naime, pevačica je uživala u kafani, a u jednom… »
"Ti samo praviš mi probleme, nisam videla na vreme..." Milica Todorović napravila haos novim oglašavanjem: Učim sada da…

"Ti samo praviš mi probleme, nisam videla na vreme..." Milica Todorović napravila haos novim oglašavanjem: Učim sada da…

Kurir pre 4 dana
Bivši verenik Milice Todorović, pre nekoliko dana je uhapšen u Beogradu po Interpolovoj poternici za krivično delo prevara i falsifikovanje, a pevačica je po svemu sudeći rešila da na sve stavi tačku i nastavi dalje sa poslovnim obavezama. Nakon… »

Vesti dana »