Повезане вести
"Нисам видела на време": Милица Тодоровић направила хаос на мрежама новим оглашавањем након хапшења вереника
Мондо 17.02.2025
После раскида веридбе, певачица је продужила у кафану из које је наставила да забавља своје пратиоце објавама путем Инстаграма. Бивши вереник Милице Тодоровић, пре неколико дана је ухапшен у Београду по Интерполовој потерници за… »
(Видео) "учим сад да патим, кад наивна сам била": Милица Тодоровић се снимила у кафани, сви мисле да је ове речи посветила…
Блиц 17.02.2025
Као бомба је одјекнула вест да је вереник Милице Тодоровић, Марио Б., ухапшен по Интерполовој потерници, у Београду. Милица се сада огласила на свом Инстаграм профилу и показала како проводи време. Наиме, певачица је уживала у… »
"Ти само правиш ми проблеме, нисам видела на време..." Милица Тодоровић направила хаос новим оглашавањем: Учим сада да патим…
Курир 17.02.2025
Бивши вереник Милице Тодоровић, пре неколико дана је ухапшен у Београду по Интерполовој потерници за кривично дело превара и фалсификовање, а певачица је по свему судећи решила да на све стави тачку и настави даље са пословним… »
Вести дана »
НИС поднео нови захтев Министарству финансија САД за издавање посебне дозволе за рад
Блоомберг Адриа пре 44 минутајош 45 повезаних
Јаћимовић: Ако ми се захтеви не испуне до петка, селим ове шаторе за Београд
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
Чак: 5.000 људи остало без струје Снег направио хаос у овом делу Србије: Мештани у мрклом мраку
Блиц пре 2 сатајош 43 повезане
Жреб за бараж за Мундијал у четвртак: БиХ у трећем, Македонци у четвртом шеширу
Вечерње новости пре 2 сатајош 30 повезаних