Povezane vesti
MI5, britanska tajna služba, lagala je na sudu da bi zaštitila nasilnog neonacističkog špijuna
BBC News 17.02.2025
Priznanje bez presedana, Služba bezbednosti se izvinjava zbog „netačnih“ dokaza. MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da… »
Mi5,: britanska tajna služba, lagala je na sudu da bi zaštitila nasilnog neonacističkog špijuna
Blic 17.02.2025
MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da izvesti. Pozivajući se na klauzulu strogo poverljivo, iz britanske Tajne službe je… »
MI5, britanska tajna služba, lagala je na sudu da bi zaštitila nasilnog neonacističkog špijuna
Radio 021 17.02.2025
Priznanje bez presedana, Služba bezbednosti se izvinjava zbog „netačnih“ dokaza. BBC MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da… »
NIN 17.02.2025
MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da izvesti. Pozivajući se na klauzulu strogo poverljivo, iz britanske Tajne službe je… »
Južne vesti 17.02.2025
BBC MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da izvesti. Pozivajući se na klauzulu strogo poverljivo, iz britanske Tajne službe je… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 1 satjoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 44 povezane

Melanija poslala pismo Putinu tokom sastanka na Aljasci: "Jednim vašim potpisom vraćate osmeh dece na lica"
Mondo pre 8 minutajoš 150 povezanih

AP: Posle nereda populistički lider Srbije obećao oštar odgovor demonstrantima
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih