Povezane vesti
MI5, britanska tajna služba, lagala je na sudu da bi zaštitila nasilnog neonacističkog špijuna
BBC News 17.02.2025
Priznanje bez presedana, Služba bezbednosti se izvinjava zbog „netačnih“ dokaza. MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da… »
Mi5,: britanska tajna služba, lagala je na sudu da bi zaštitila nasilnog neonacističkog špijuna
Blic 17.02.2025
MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da izvesti. Pozivajući se na klauzulu strogo poverljivo, iz britanske Tajne službe je… »
MI5, britanska tajna služba, lagala je na sudu da bi zaštitila nasilnog neonacističkog špijuna
Radio 021 17.02.2025
Priznanje bez presedana, Služba bezbednosti se izvinjava zbog „netačnih“ dokaza. BBC MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da… »
NIN 17.02.2025
MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da izvesti. Pozivajući se na klauzulu strogo poverljivo, iz britanske Tajne službe je… »
Južne vesti 17.02.2025
BBC MI5 je lagao na tri različita suda dok je štitio vlastito rukovanje mizoginim neonacističkim državnim agentom koji je napao partnerku mačetom, dozvoljeno je BBC-ju da izvesti. Pozivajući se na klauzulu strogo poverljivo, iz britanske Tajne službe je… »
Vesti dana »
Politički potres u Parizu! Marin Le Pen je pobedila sistem?! Uskoro pada odluka koja će odrediti budućnost Francuske, a "mladi vuk" čeka kao zapeta puška
Blic pre 46 minutajoš 31 povezana
Lazović (ZLF): Građani očekuju fer izbore i slobodne medije a ne ispunjavanje formalnosti
Beta pre 26 minutajoš 31 povezana
Pogledajte kako hladni front juri prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova i jakog vetra
Telegraf pre 41 minutajoš 46 povezanih
ISPRAVKA Predmet protiv Veselina Milića bi moglo da preuzme Prvo tužilaštvo
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih