Povezane vesti
Brata naše pevačice našli mrtvog u hotelu, sumnjali da se ubio, pa otkriveno: "Otvorio je vrata pogrešnim osobama"
Mondo 17.02.2025
Nekadašnja pevačica grupe "Makadam" Gordana Goca Ivandić, čije pesme "Da mi je znati" i "Evo ima godina", i dan-danas se pevaju iako se pre više od dve decenije povukla sa javne scene. Pesmom "Evo ima godina" sa Mladenom Vojičićem Tifom Goca je sa grupom… »
"Samo je pogrešnim osobama otvorio vrata": Pričalo se da je brat naše pevačice izvršio samoubistvo, njegova supruga tvrdi da…
Blic 17.02.2025
Nekadašnja pevačica grupe "Makadam" Gordana Goca Ivandić, čije pesme "Da mi je znati" i "Evo ima godina", i dan-danas se pevaju iako se pre više od dve decenije povukla sa javne scene. Pesmom "Evo ima godina" sa Mladenom Vojičićem Tifom Goca je sa grupom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Prajd pod sloganom "Ima mesta za sve nas" u Beogradu: Šetnja završena kod Manježa, policija sprečila grupu da priđe učesnicima
Insajder pre 27 minutajoš 37 povezanih
Zelenski: Ukrajina spremna da se tri dana uzdrži od napada na Moskvu
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ – odluka da se Nova S disciplinuje
Nedeljnik pre 2 satajoš 28 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih