Povezane vesti
Đurić: Demantujem laži koje su o meni izneli Ponoš, Šešelj i Stefanović
Euronews 17.02.2025
Šef srpske diplomatije Marko Đurić najoštrije je večeras demantovao, kako je naglasio, laži koje o sadržini njegovih razgovora tokom Minhenske bezbednosne konferencije u javnosti šire predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš, lider Srpske radikalne… »
Ministar Đurić odgovorio na brutalne napade Neodgovorno ponašanje Ponoša, Šešelja i Stefanovića pokazuje da su spremni da…
Kurir 17.02.2025
Šef srpske diplomatije Marko Đurić odgovorio je na otvoreno pismo, upućeno njemu, potpredsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića, u kom mu je uputio brutalne uvrede. - Energično demantujem laži koje o sadržini mojih razgovora tokom Minhenske… »
RTV 17.02.2025
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Marko Đurić najoštrije je večeras demantovao, kako je naglasio, laži koje o sadržini njegovih razgovora tokom Minhenske bezbednosne konferencije u javnosti šire predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš, lider Srpske… »
NIN 17.02.2025
Šef srpske diplomatije Marko Đurić najoštrije je večeras demantovao, kako je naglasio, laži koje o sadržini njegovih razgovora tokom Minhenske bezbednosne konferencije u javnosti šire predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš, lider Srpske radikalne… »
Vesti dana »

Let balonom iznad Turske pretvorio se u tragediju: Jedna osoba poginula, desetine povređenih
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: Studenti čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 13 minutajoš 68 povezanih

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 16. do 22. juna)
Pressek pre 58 minutajoš 29 povezanih