Povezane vesti

Ministar Đurić odgovorio na brutalne napade Neodgovorno ponašanje Ponoša, Šešelja i Stefanovića pokazuje da su spremni…

Ministar Đurić odgovorio na brutalne napade Neodgovorno ponašanje Ponoša, Šešelja i Stefanovića pokazuje da su spremni…

Kurir pre 3 dana
Šef srpske diplomatije Marko Đurić odgovorio je na otvoreno pismo, upućeno njemu, potpredsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića, u kom mu je uputio brutalne uvrede. - Energično demantujem laži koje o sadržini mojih razgovora tokom… »
Đurić: Demantujem laži koje su o meni izneli Ponoš, Šešelj i Stefanović

Euronews pre 3 dana
Šef srpske diplomatije Marko Đurić najoštrije je večeras demantovao, kako je naglasio, laži koje o sadržini njegovih razgovora tokom Minhenske bezbednosne konferencije u javnosti šire predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš, lider Srpske… »

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Marko Đurić najoštrije je večeras demantovao, kako je naglasio, laži koje o sadržini njegovih razgovora tokom Minhenske bezbednosne konferencije u javnosti šire predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš… »

NIN pre 3 dana
Šef srpske diplomatije Marko Đurić najoštrije je večeras demantovao, kako je naglasio, laži koje o sadržini njegovih razgovora tokom Minhenske bezbednosne konferencije u javnosti šire predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš, lider Srpske… »

Vesti dana »