Povezane vesti
On je na treningu bio najlenji, a na utakmicama se pretvarao u zver: Željko Obradović otkrio anegdotu za svog igrača! (video)…
Hot sport 17.02.2025
Zanimljivi trenuci tokom karijere! U emisiji „(Ne)uspjeh prvaka“ na TV Arena sport, trener Partizana Željko Obradović otkrio je zanimljivu anegdotu o svom bivšem igraču iz Fenerbahčea – Ekpeu Judou, sa kojim je 2017. godine osvojio Evroligu. Tokom… »
Željko Obradović u razgovoru sa čivenim hrvatom otkrio tajnu svog rada: „Najjednostavnije, ne umem…“ (video)
Hot sport 17.02.2025
Legendarni trener Partizana govorio o mnogim temama! U pauzi između klupskih obaveza, trener Partizana Željko Obradović bio je gost u emisiji „Neuspeh prvaka“ na TV Arena sport, koju vodi bivši hrvatski fudbaler i trener Slaven Bilić. Razgovor je krenuo… »
Željko: ''Ja sam filantrop, volim ljude i verujem ljudima''
Sportske.net 17.02.2025
Tokom razgovora u prvoj epizodi nove sezone emisije (Ne)uspjeh prvaka sa Slavenom Bilićem, treneru Partizana Željku Obradoviću je postavljeno i pitanje o odnosu sa igračima, uz podsećanje na stav Nemanje Vidića da je ''profesionalizam na prvom mestu'' i… »
Šta mislite, koji Željkov igrač je bio ''neverovatno lenj na treninzima, ali prava 'zver' na utakmicama''?
Sportske.net 17.02.2025
Veliku pažnju je večeras privuklo gostovanje Željka Obradovića u emisiji (Ne)uspjeh prvaka sa Slavenom Bilićem na TV Arena sport. Bilić mu je tokom razgovora postavio dosta zanimljivih pitanja, a jedno od njih je bilo na koji način motiviše igrače koji… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 2 satajoš 26 povezanih

Advokat: Orlić treba da podnese ostavku i da je BIA znala za kamp kod Loznice, i da nije
Novi magazin pre 1 satjoš 48 povezanih

Direktor NIS: Prilagodićemo se okolnostima, već spremna alternativna rešenja
Sputnik pre 17 minutajoš 103 povezane

Obradović: Radujem se novoj sezoni, imam veliku želju i poverenje u ekipu
RTS pre 47 minutajoš 27 povezanih