Povezane vesti
On je na treningu bio najlenji, a na utakmicama se pretvarao u zver: Željko Obradović otkrio anegdotu za svog igrača! (video)…
Hot sport 17.02.2025
Zanimljivi trenuci tokom karijere! U emisiji „(Ne)uspjeh prvaka“ na TV Arena sport, trener Partizana Željko Obradović otkrio je zanimljivu anegdotu o svom bivšem igraču iz Fenerbahčea – Ekpeu Judou, sa kojim je 2017. godine osvojio Evroligu. Tokom… »
Željko Obradović u razgovoru sa čivenim hrvatom otkrio tajnu svog rada: „Najjednostavnije, ne umem…“ (video)
Hot sport 17.02.2025
Legendarni trener Partizana govorio o mnogim temama! U pauzi između klupskih obaveza, trener Partizana Željko Obradović bio je gost u emisiji „Neuspeh prvaka“ na TV Arena sport, koju vodi bivši hrvatski fudbaler i trener Slaven Bilić. Razgovor je krenuo… »
Željko: ''Ja sam filantrop, volim ljude i verujem ljudima''
Sportske.net 17.02.2025
Tokom razgovora u prvoj epizodi nove sezone emisije (Ne)uspjeh prvaka sa Slavenom Bilićem, treneru Partizana Željku Obradoviću je postavljeno i pitanje o odnosu sa igračima, uz podsećanje na stav Nemanje Vidića da je ''profesionalizam na prvom mestu'' i… »
Šta mislite, koji Željkov igrač je bio ''neverovatno lenj na treninzima, ali prava 'zver' na utakmicama''?
Sportske.net 17.02.2025
Veliku pažnju je večeras privuklo gostovanje Željka Obradovića u emisiji (Ne)uspjeh prvaka sa Slavenom Bilićem na TV Arena sport. Bilić mu je tokom razgovora postavio dosta zanimljivih pitanja, a jedno od njih je bilo na koji način motiviše igrače koji… »
Vesti dana »

Rhmz izdao upozorenje na vremenske nepogode: Ovi krajevi Srbije danas će biti na udaru grada i olujnog vetra
Mondo pre 12 minutajoš 27 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 27 minutajoš 16 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 11 povezanih

Ukrajinski dronovi zasuli Rusiju, gori skladište nafte, nebo nad Sočijem zatvoreno
Nova pre 17 minutajoš 10 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 2 satajoš 10 povezanih