Povezane vesti
Kula Beograd zasijala u čast Jovana Dučića Jedan od najznačanijih pesnika srpskog modernizma i najznačajniji liričar rođen na…
Kurir 17.02.2025
Večeras je povodom obeležavanja dana rođenja velikog srpskog pesnika i diplomate Jovana Dučića zasijala Kula Beograd u njegovu čast! Na fasadi najviše zgrade u Srbiji i regionu emitovana je jedinstvena projekcija, podsećajući na dela ovog velikog… »
Kula Beograd zasijala u čast jednog od najvećih srpskih pesnika
Telegraf 17.02.2025
Preporučujemo. Povodom obeležavanja dana rođenja velikog srpskog pesnika i diplomate Jovana Dučića, večeras je u njegovu čast zasijala Kula Beograd. Na fasadi najviše zgrade u Srbiji i regionu emitovana je jedinstvena projekcija, podsećajući na dela ovog… »
Vesti dana »
UKP ponovo u zgradi Filozofskog fakulteta, ovo je stvar po koju su došli
Blic pre 3 minutajoš 8 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 43 minutajoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 28 minutajoš 38 povezanih