Povezane vesti
"Tužna sam": Džulijan Mur o odluci Trampove administracije da zabrani njenu dečju knjigu: Nisam verovala da ću ovo doživeti u…
Blic 18.02.2025
Džulijan Mur saznala je da je administracija predsednika Donalda Trampa zabranila njenu knjigu za decu o samoprihvatanju u školama koje vodi Pentagon. - Ogroman je šok saznati da je moju prvu knjigu, "Freckleface Strawberry", zabranila Trampova… »
Džulijan Mur o odluci Trampove administracije da zabrani njenu dečju knjigu: Zaista sam tužna
Danas 18.02.2025
Džulijan Mur saznala je da je administracija predsednika Donalda Trampa zabranila njenu knjigu za decu o samoprihvatanju u školama koje vodi Pentagon. „Ogroman je šok saznati da je moju prvu knjigu, Freckleface Strawberry, zabranila Trampova… »
Vesti dana »

Oluja na Balkanu: Više povređenih u Beogradu i Splitu, nevreme širom Vojvodine
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Vanredna situacija zbog požara proglašena u više gradova Srbije
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 52 povezane

Aerodrom "Nikola Tesla" nije bio zatvoren: Ovo je prava istina i pravila kada je nevreme
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

BLOG UŽIVO Na desetine radnika Zelenila i Čistoće uklonilo barikade u Zemunu: Šapčani napravili prvu autoblokadu
Nova pre 1 satjoš 50 povezanih

(Foto) građanima Srbije stiglo hitno SMS Upozorenje zbog oluje! Oglasio se MUP: "Alarm - vanredni događaj"
Blic pre 13 minutajoš 55 povezanih