Povezane vesti
Matora plače pred kamerama i ulazi u "elitu 8": Priznala da je raskinula veridbu sa Stefani, pa spomenula njenog sina: "Ja to…
Blic 18.02.2025
Jovana Tomić Matora večeras ponovo ulazi u rijaliti " Zadruga 8 Elita". Jovana je nedavno ostala bez majke, a na samom početku se rasplakala i obratila svom ocu emotivnim rečima: - Da se obratim tati, on je domu, volim te puno, imam cilj i cilj je da… »
"Ja nisam otela to dete": Matora priznala da je raskinula sa Stefani, nije bila ni na sahrani njene majke
Mondo 18.02.2025
Jovana Tomić Matora otkrila detalje na ulasku u rijaliti. Jovana Tomić Matora postala je deo Elite 8, što je iznenadilo mnoge, jer je pre samo 12 dana, 5. februara, sahranila majku, za koju je bila veoma vezana. Oca je ostavila u domu jer je i on… »
Matora smestila oca u dom, pa ušla u rijaliti: Obratila se tati, pa otkrila kako je sa Stefani krila njenu trudnoću: "Cepala…
Blic 17.02.2025
Jovana Tomić Matora večeras je posle smrti majke, ušla u rijaliti "Zadruga 7 Elita". Matora se kroz suze obratila i ocu, koji se nalazi trenutno u domu. - Želim da pozdravim tatu, on je sada u domu. Želim da mu kažem da ne brine, da se ne nervira. On je… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se sat-dva unapred
Ozon pre 25 minutajoš 23 povezane

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih