Povezane vesti
Milica Todorović kuma je ovom poznatom pevaču! Krstila mu ćerku, a jednu situaciju nikada neće zaboraviti: Oči su mu bile pune…
Kurir 18.02.2025
Pevačica Milica Todorović i pevač Stevan Anđelković svoje dugogodišnje prijateljstvo krunisali su kumstvom. Milica Todorović je krstila Stevanovu ćerku Đinu, a jednom prilikom prisetila kako ju je on upitao da mu bude kuma. - Mislim da mi je najlepši… »
Milica Todorović je kuma ovom poznatom pevaču: Krstila mu je ćerku, a jednu situaciju nikada neće zaboraviti: "Oči su mu bile…
Blic 18.02.2025
Pevačica Milica Todorović i pevač Stevan Anđelković svoje dugogodišnje prijateljstvo krunisali su kumstvom. Milica Todorović je krstila Stevanovu ćerku Đinu, a jednom prilikom prisetila kako ju je on upitao da mu bude kuma. - Mislim da mi je najlepši… »
Vesti dana »
Prvi čovek Napretka o Bataku: "Zadržavamo visoko mišljenje o njemu, retko koju utakmicu je imao kompletan tim"
Telegraf pre 2 minutajoš 57 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 12. do 14. decembra)
Pressek pre 1 satjoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Nastavljamo rad na širenju mogućnosti za dobijanje energenata iz različitih pravaca
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
"Veoma moćno oružje štiti građane Niša"; Vučić: Sve vreme nabavljamo nova i najmodernija sredstva FOTO/VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 14 povezanih