Povezane vesti
Penzioner napravio uređaj za jeftinu struju: Sve uradio kod kuće, sam osmislio projekat koji može da uštedi brdo para
Kurir 18.02.2025
Plastični otpad i poteškoće u njegovom uklanjanju iz prirode postali su jedan od najvećih izazova s kojima se čovečanstvo suočava. Uz to, postoji i rastuća potreba za proizvodnjom više obnovljive i čiste energije, kako na industrijskom, tako i na domaćem… »
Iz penzije stvorio napravu za jeftinu struju Osmislio uređaj koji može da uštedi gomilu novca
Dnevnik 18.02.2025
Plastični otpad i poteškoće u njegovom uklanjanju iz prirode postali su jedan od najvećih izazova s kojima se čovečanstvo suočava. Uz to, postoji i rastuća potreba za proizvodnjom više obnovljive i čiste energije, kako na industrijskom, tako i na domaćem… »
Penzioner sam kod kuće osmislio način za jeftinu struju: Napravio uređaj veličine kutije za cipele!
Blic 18.02.2025
Vesti dana »
Šta se ovo dešava? Italijan spasao četiri set lopte, Novak ne može da veruje šta se desilo
Nova pre 14 minutajoš 6 povezanih
"Da, imam neke kontroverzne ljude" Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv da uđe u "Odbor za mir", ruski predsednik kaže da će tek da odluči
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Tramp odustao od carina evropskim zemljama, na pomolu dogovor o Grenlandu
Danas pre 3 satajoš 4 povezane