Povezane vesti
Poznati estradni menadžer otkrio velike tajne džet-seta! Šok ispovest o malverzacijama o kojima javnost ne zna ništa: Pre mene…
Kurir 18.02.2025
Toma Panić već tri godine je menadžer supruzi Nadeždi Biljić i zajedno sa njom radi na njenoj pevačkoj karijeri. Više puta se u medijima spekulisalo da joj uzima novac i da taj posao obavlja samo kako bi je koristio zbog popularnosti i para, a Panić je… »
"Pre mene su je iskorišćavali da peva za mnogo manje novca! Ja nisam ni buržuj ni milioner": Srpskoj pevačici (34) muž postao…
Blic 18.02.2025
Pevačica Nadežda Biljić (34) u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde". Nadežda je u braku sa Tomom Panićem, sa kojim je započela vezu u rijalitiju, a on je… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 47 minutajoš 1 povezana
Si Đinping u Beloj kući: Kina i SAD moraju iskreno da sarađuju i mirno da koegzistiraju
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih