Povezane vesti
Poznati estradni menadžer otkrio velike tajne džet-seta! Šok ispovest o malverzacijama o kojima javnost ne zna ništa: Pre mene…
Kurir 18.02.2025
Toma Panić već tri godine je menadžer supruzi Nadeždi Biljić i zajedno sa njom radi na njenoj pevačkoj karijeri. Više puta se u medijima spekulisalo da joj uzima novac i da taj posao obavlja samo kako bi je koristio zbog popularnosti i para, a Panić je… »
"Pre mene su je iskorišćavali da peva za mnogo manje novca! Ja nisam ni buržuj ni milioner": Srpskoj pevačici (34) muž postao…
Blic 18.02.2025
Pevačica Nadežda Biljić (34) u centar pažnje je došla kada je ušla u rijaliti, a pre toga učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", kao i "Pinkove zvezde". Nadežda je u braku sa Tomom Panićem, sa kojim je započela vezu u rijalitiju, a on je… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 6 satijoš 12 povezanih

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 4 satijoš 13 povezanih

Oglasio se kremlj: Situacija u Nepalu izmakla kontroli
Večernje novosti pre 41 minutajoš 40 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 4 satijoš 6 povezanih

Piksi o otkazu: Ako je to rešenje za naš fudbal, da ćemo sutra biti čudo, nikakav problem
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 68 povezanih