Povezane vesti
Đoleta đoganija razočarala Brena: Denser joj zamerio jednu stvar: "Uvek je imala distancu prema meni"
Blic 18.02.2025
Denser Đole Đogani priznaje da se razočarao u Lepu Brenu još pre nekoliko godina, te je otkrio šta ga je to nepijatno iznenadilo kod folk dive. - Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila… »
Đole Đogani otkrio zašto ga je Brena razočarala! Uvek je imala distancu prema meni! Materijal s njom morao je da iseče iz svog…
Kurir 18.02.2025
Đole Đogani se razočarao u Lepu Brenu još pre par godina, ali je istina tek nedavno isplivala. – Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila nijedna velika zvezda, a to je bilo kada su u Grandu… »
Vesti dana »
Kriza na Bliskom istoku: Vazdušni napad na obalu Bejruta, poginulo osam osoba
Euronews pre 30 minutajoš 25 povezanih
Nju je voleo do poslednjeg dana Brat Darka Lazića sa ovom lepoticom ima dvoje dece: Iza sebe ostavio neutešnu porodicu
Blic pre 25 minutajoš 36 povezanih
Denver rutinski protiv Hjustona, Jokićev 25. tripl-dabl u sezoni (VIDEO)
RTV pre 10 minutajoš 29 povezanih
Gorak osećaj, ali sam ponosan na sebe: Novak Đoković o eliminaciji u Indijan Velsu
Danas pre 26 minutajoš 55 povezanih
Sneg se vraća u Srbiju: Meteorolozi šokirali prognozom za 17. mart, evo gde će se prvo zabeleti
Mondo pre 30 minutajoš 16 povezanih