Povezane vesti
Đoleta đoganija razočarala Brena: Denser joj zamerio jednu stvar: "Uvek je imala distancu prema meni"
Blic 18.02.2025
Denser Đole Đogani priznaje da se razočarao u Lepu Brenu još pre nekoliko godina, te je otkrio šta ga je to nepijatno iznenadilo kod folk dive. - Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila… »
Đole Đogani otkrio zašto ga je Brena razočarala! Uvek je imala distancu prema meni! Materijal s njom morao je da iseče iz svog…
Kurir 18.02.2025
Đole Đogani se razočarao u Lepu Brenu još pre par godina, ali je istina tek nedavno isplivala. – Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila nijedna velika zvezda, a to je bilo kada su u Grandu… »
Vesti dana »
(Video) Topić debitovao u NBA ligi: Ovacije za mladog košarkaša koji je pobedio rak
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 25 povezanih
Hladnije uz razvedravanje: Danas kiša, za vikend nagla promena vremena i mogući sneg
Glas juga pre 50 minutajoš 14 povezanih
"Teško je boriti se protiv viših sila" Predsednik Crvene zvezde posle poraza od Olimpijakosa poslao jasnu poruku
Kurir pre 20 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Maloletna osoba lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi noćas u Beogradu
Serbian News Media pre 15 minutajoš 2 povezane