Povezane vesti

Đoleta đoganija razočarala Brena: Denser joj zamerio jednu stvar: "Uvek je imala distancu prema meni"

Đoleta đoganija razočarala Brena: Denser joj zamerio jednu stvar: "Uvek je imala distancu prema meni"

Blic pre 3 dana
Denser Đole Đogani priznaje da se razočarao u Lepu Brenu još pre nekoliko godina, te je otkrio šta ga je to nepijatno iznenadilo kod folk dive. - Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila… »
Đole Đogani otkriva istinu o razlazu s Lepom Brenom: Nikad nije odgovorila na moje pozive!

Đole Đogani otkriva istinu o razlazu s Lepom Brenom: Nikad nije odgovorila na moje pozive!

Svet plus pre 3 dana
Nakon dugo skrivane istine, Đole Đogani je konačno otkrio šta ga muči u vezi s Lejpom Brenom. Iako je Đogani još pre nekoliko godina bio razočaran njenim ponašanjem, prava istina isplivala je tek nedavno. Popularni pevač i producent tvrdi da je… »
Đole Đogani otkrio zašto ga je Brena razočarala! Uvek je imala distancu prema meni! Materijal s njom morao je da iseče iz…

Đole Đogani otkrio zašto ga je Brena razočarala! Uvek je imala distancu prema meni! Materijal s njom morao je da iseče iz…

Kurir pre 3 dana
Đole Đogani se razočarao u Lepu Brenu još pre par godina, ali je istina tek nedavno isplivala. – Brena je uvek imala distancu prema meni. Mislim da su se oni naljutili kad sam rekao da se nije pojavila nijedna velika zvezda, a to je bilo kada su u… »

Vesti dana »